Vlekken verwijderen: een koud kunstje!

Vecht vlekken : Tips, advies en oplossingen

Rood wijn op je bloes of kauwgom op je nieuwe spijkerbroek zijn alledaagse problemen die iedereen een keertje last van heeft gehad. Slim wassen is is het antwoord! Deze oplossing verwijdert makkelijk de vlekken maar bespaart ook energie!


Vlekken verwijderen doe je het best vooraf

Zout op rode wijnvlekken, kleding met kauwgom erop in de diepvriezer stoppen, teer met boter inwrijven… er bestaan heel wat 'huismiddeltjes' om vlekken te verwijderen en soms helpen die ook. Maar naast oma's goede raad, zijn er nu ook efficiënte producten zoals Dash Vlekverwijderaar die de ergernis over een vlek vlug doen vergeten. Op voorwaarde dat je ze, rekening houdend met de soort vlek en de stof waarop die zit, op de juiste manier gebruikt. Lees vlug onze tips!

Wasmiddelen? Hou rekening met de waterhardheid

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Morsen is één ding maar ook fout wassen helpt je kleding om zeep. Voorkom wascatastrofes door op kleur te sorteren en zeepsporen door niet teveel in de machine te proppen. Kies het juiste middel zodat je witte was ook stralend wit blijft. Hou bij het doseren ook rekening met de waterhardheid: teveel wasmiddel gebruiken is niet goed, maar als het water hard is, heb je toch wat meer nodig. En tot slot: hou je wasmachine schoon. Bacteriën zorgen voor vieze geurtjes, en uit een muffe machine haal je geen frisse was!

Extra tip: energie besparen en tóch fris wassen

Uiteraard kies je het juiste wasprogramma in functie van wat je gaat wassen. Maar de tijd dat witte was persé warm en kleurwas lauw moet gewassen worden, ligt dankzij de moderne wasmiddelen achter ons. Je kunt nu zowat alles op lage temperatuur wassen en zo heel wat energie besparen. En wist je dat een wasverzachter je was niet alleen donzig fris maakt? Ook daarmee bespaar je energie omdat je was vlugger droogt en je minder gekreukte was minder lang moet strijken. Bovendien beschermt de zachte laag de stof… wat vlekken verwijderen straks een stuk makkelijker maakt!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador