Vlekkenwijzer

Vlekkenwijzer

Een hardnekkige chocoladevlek? Nagellak gemorst? Of sporen van zonnemelk op je bikini? Dankzij de juiste behandeling krijg je de vlekken vaak van de eerste keer uit je kleding. We serveren onze beste vlekkenweetjes.


Vlekkenwijzer

Bloedvlekken ga je eerst te lijf met koud water, kauwgom krijg je uit je kledingstuk door het even in de vriezer te stoppen en vloeipapier vormt samen met het strijkijzer het ideale duo om kaarsvetvlekken te verwijderen. Wie de juiste tips tegen vlekken kent, heeft het probleem vaak onmiddellijk opgelost.

Deppen

Probeer - als de vlek nog niet opgedroogd is - om zoveel mogelijk tomatensaus, verf of ijs te deppen met huishoudpapier of een papieren zakdoekje. Wrijf niet over de vlek want dan wordt ze vaak groter en dringt ze dieper in de stof. Als je op wol zou wrijven gaat de stof ook nog eens erg hard pluizen.

Snel

Het maakt niet uit of je kleding bezoedeld hebt met inkt, lijm, olie, lippenstift of modder… Probeer de vlek altijd zo snel mogelijk te behandelen om de kans op succes te vergroten.

Weken

Is je vlek toch helemaal ingedroogd? Laat je kledingstuk dan een tijdje in koud water weken. Op die manier voorkom je dat de vlek zich echt in de stof kan vastzetten.

Speciaal product

Weet je niet precies welke tip van Tante Kaat nodig is om benzine- of roestvlekken weg te krijgen? Een krachtig product zoals Dash Vlekverwijderaar maakt in één wasbeurt komaf met verse en ingedroogde vlekken. De vlekverwijderaar is beschikbaar in poeder, gel en spray en is geschikt voor verschillende temperaturen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Cathelijne

Cathelijne

gemeld

Dash vlekkenverwijderaar is voor mij de eerste die ECHT werkt

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Wassen als een pro

Wassen als een pro

Wassen als een pro

Veranderde je lievelingsjurk in een poppentruitje? Of verpestte één roze sok je hele witte was? Dankzij deze tips word je een instant wasexpert.

Broccoliburgers

Broccoliburgers

Broccoliburgers

Oogsten de groene boompjes maar matig succes op het bord, verwerk ze dan eens tot een burger. Meng met aardappels, voeg er een handvol kruiden aan to...

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Linnen

Linnen

Linnen

Linnen is een sterke, vormvaste stof die je makkelijk zelf kunt onderhouden. Als je de volgende tips in acht neemt, blijft je linnen kledij lang mooi.

Frittelle di Riso

Frittelle di Riso

Frittelle di Riso

Deze zoete rijstbeignets zijn een traditie in Toscane, zeker op de naamdag van de Heilige Sint Jozef, 19 maart.