Wanneer gebruik je vlekverwijderaar en hoe?

Wanneer gebruik je vlekverwijderaar en hoe?

De unieke formule van een vlekverwijderaar werkt samen met je gewone wasmiddel en geeft direct een stralend resultaat.


Vlekken verwijderen in 3 simpele stappen:

Stap 1: Gebruik de gewone hoeveelheid waspoeder volgens de voorschriften op de verpakking.
Stap 2: Voeg toe aan het hoofdwasmiddel en start het wasprogramma.
Stap 3: Ontdek het stralende resultaat.

Vlekverwijderaar in poedervorm is ontwikkeld om zeer hardnekkige vlekken, van bijvoorbeeld bramen of tomatensaus, te verwijderen. Je zult versteld staan van het resultaat na slechts één keer wassen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Gel kan zowel gebruikt worden om vlekken voor te behandelen als in combinatie met een hoofdwasmiddel. Hiermee pak je effectief vlekken aan op kragen en manchetten. Geschikt voor uiteenlopende stoffen zoals katoen, polyester en synthetische weefsels.

Spray is speciaal ontwikkeld om moeilijke en hardnekkige vlekken voor te behandelen. Als je te maken hebt met hardnekkige gras- of moddervlekken, is dit het juiste product om ze aan te pakken.

Vlekverwijderaar met witformule is de ideale oplossing voor hardnekkige vlekken in witte kleding – of ze nu vers of ingedroogd zijn. Je voegt het toe aan het hoofdwasmiddel voor een stralend wit resultaat na één enkele wasbeurt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador