Vlekkenwijzer: inkt

Niets zo hardnekkig als inkt. Toch is het prima te behandelen. Laat je kledingstuk gewoon een nacht weken in koud water met Ariel Vloeibaar. Oudere vlekken kun je eerst deppen met nagellakremover*. Daarna was je het gewoon volgens de instructies op het etiket.

(Overigens kun je alleen kleurechte en witte artikelen weken. Dit test je door er met een vochtige doek overheen te gaan. Geeft de kleur af? Dan mag het niet geweekt worden.)

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

*Behalve op synthetische weefsels

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Lolotteke

Lolotteke

gemeld

Geldt dit ook voor inkt van alcoholstiften? Of bestaan hier andere tips voor?

  • melden
guppy

guppy

gemeld

Een andere tip bij inktvlekken: melk. Ik had een T-shirt met vlekken van een balpen en ik heb de vlekken makkelijk kunnen verminderen door er met een doek gedrenkt in melk over te gaan. Daarna in de wasmachine en mooi resultaat!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador