Vlekkenwijzer: zweet

Vooral bij witte T-shirts zijn die gele zweetvlekken onder de oksel vervelend. Laat het kledingstuk eens goed weken in warm water. Je kunt de plekken ook inspuiten met spoelglansmiddel voor de vaatwasser. Daarna op normale temperatuur wassen met Ariel Vloeibaar. Met een scheutje Lenor wasverzachter ruikt je was weer heerlijk fris.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

(Overigens kun je alleen kleurechte en witte artikelen weken. Dit test je door er met een vochtige doek overheen te gaan. Geeft de kleur af? Dan mag het niet geweekt worden.)

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Meaghan

Meaghan

gemeld

Laatstleden heb ik op de BBC een tip gevonden voor zweetvlekken.Meng wat bicarbonaat met water en maak er een papje van,wrijf de zweetvlekken in met dit papje en was nadien.Ik moet het zelf ook nog uittesten maar misschien heb ik met deze tip hier al iemand kunnen gelukkig maken.

  • melden
babycadiz

babycadiz

gemeld

zoals canelle meld heb ik ook problemen met de vlekken van transpiratie. Ik heb met azijn ingeweekt het verga een beetje maar de vlekken blijven stijf en ze stinken niet bij strijken maar het is geen oplossing. kan iemand ons helpen aub?

  • melden
canelle

canelle

gemeld

ik heb dit reeds geprobeerd maar deze tip lukt niet. Ik zit met vlekken (geen al te erge) van deo-crème en zweet. Ik transpireer niet veel

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador