5 tips voor een perfect gastverblijf

5 tips voor een perfect gastverblijf

Verwacht je enkele gasten met de feestdagen? Hier zijn enkele tips om dat zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen.


Gasten in huis hebben kan soms vermoeiend zijn. We hebben het gevoel dat het hele huis tiptop in orde moet zijn, en dan vooral de logeerkamer. Hier zijn enkele tips die de logeerkamer perfect voorbereiden op de komst van enkele gasten!

Spaarzaam versieren

Het beste voor onze gasten is een eenvoudige, bescheiden en propere ruimte. Het laatste dat we willen is dat de gasten het gevoel hebben dat ze tot last zijn, dus houden we het decor best zo simpel mogelijk. Het belangrijkste blijft: eenvoud (witte kleuren bijvoorbeeld) en reinheid.

Kasten en laden

Het is ook van belang dat we genoeg ruimte voorzien in de kast, alsook voldoende kleerhangers. Een bureau en een lange spiegel kunnen ook ietsje extra aan de kamer geven, zodat je gasten zich thuis voelen.

Lenor Unstoppables Passie
Lenor Unstoppables Passie
(28)

Tot wel 12 weken onweerstaanbare frisheid*

Ontdek nu!

De juiste soort kussens en lakens

Fris beddengoed voorzien hoort bij de belangrijkste voorbereidingen die we moeten treffen voor de komst van onze gasten. We zorgen er dus zeker voor dat het op voorhand gewassen is, en lekker fris ruikt met Lenor .

Extra warmte

In de winterperiode is het best dat we enkele extra dekens voorzien in de kast, voor het geval dat onze gasten het wat frisjes krijgen. Ook deze dekens stoppen we in de was voordat onze gasten hun intrek nemen. Met Lenor als wasverzachter ruikt het beddengoed nog lang na de wasbeurt hemels fris!

De badkamer

Hebben we te maken met een gedeelde badkamer, moeten we voldoende ruimte vrijmaken voor onze gasten en zeker zorgen voor propere, zijdezachte handdoeken. Uiteraard kunnen we ook in deze situatie rekenen op de frisheid die Lenor kan bieden!

Met al deze tips in het achterhoofd weten we zeker dat onze gasten een uitstekend verblijf zullen meemaken. Niet alles hoeft perfect te zijn, zolang Lenor het verblijf van je gasten aangenamer en ontspannener maakt tijdens elke periode van het jaar.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador