5 tips voor een perfect gastverblijf

5 tips voor een perfect gastverblijf

Verwacht je enkele gasten met de feestdagen? Hier zijn enkele tips om dat zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen.


Gasten in huis hebben kan soms vermoeiend zijn. We hebben het gevoel dat het hele huis tiptop in orde moet zijn, en dan vooral de logeerkamer. Hier zijn enkele tips die de logeerkamer perfect voorbereiden op de komst van enkele gasten!

Spaarzaam versieren

Het beste voor onze gasten is een eenvoudige, bescheiden en propere ruimte. Het laatste dat we willen is dat de gasten het gevoel hebben dat ze tot last zijn, dus houden we het decor best zo simpel mogelijk. Het belangrijkste blijft: eenvoud (witte kleuren bijvoorbeeld) en reinheid.

Kasten en laden

Het is ook van belang dat we genoeg ruimte voorzien in de kast, alsook voldoende kleerhangers. Een bureau en een lange spiegel kunnen ook ietsje extra aan de kamer geven, zodat je gasten zich thuis voelen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De juiste soort kussens en lakens

Fris beddengoed voorzien hoort bij de belangrijkste voorbereidingen die we moeten treffen voor de komst van onze gasten. We zorgen er dus zeker voor dat het op voorhand gewassen is, en lekker fris ruikt met Lenor .

Extra warmte

In de winterperiode is het best dat we enkele extra dekens voorzien in de kast, voor het geval dat onze gasten het wat frisjes krijgen. Ook deze dekens stoppen we in de was voordat onze gasten hun intrek nemen. Met Lenor als wasverzachter ruikt het beddengoed nog lang na de wasbeurt hemels fris!

De badkamer

Hebben we te maken met een gedeelde badkamer, moeten we voldoende ruimte vrijmaken voor onze gasten en zeker zorgen voor propere, zijdezachte handdoeken. Uiteraard kunnen we ook in deze situatie rekenen op de frisheid die Lenor kan bieden!

Met al deze tips in het achterhoofd weten we zeker dat onze gasten een uitstekend verblijf zullen meemaken. Niet alles hoeft perfect te zijn, zolang Lenor het verblijf van je gasten aangenamer en ontspannener maakt tijdens elke periode van het jaar.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer