6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

Met Dash en Whirlpool kun je rekenen op een onberispelijke verzorging van je wasgoed. Wasbeurt na wasbeurt ben je zeker van een schitterend resultaat. Bij aankoop van een Whirlpool** wasmachine of droogkast krijg je nu een fantastisch cadeau: 6* maanden gratis wassen met Dash 3in1 PODS.


Onberispelijke verzorging

Wassen met Whirlpool is een opmerkelijke ervaring. Je merkt gewoon dat de machine zorg draagt voor je kledij. Dankzij de 6th Sense Live-technologie werken de wasmachine en droogkast harmonieus samen: ze stellen hun cyclus op elkaar af. De Zen-technologie zorgt ervoor dat het wassen in stilte gebeurt, terwijl de droogkast detecteert welk programma het beste zorg draagt voor je wasgoed.

Revolutionaire waskracht

Wist je dat een gemiddelde volle wasmachine tot 40 gram vuil kan bevatten? Om al dat vuil te verwijderen heb je een wasmiddel nodig dat z'n mannetje staat tijdens de wasbeurt. Het resultaat van acht jaar uitgebreid onderzoek in de laboratoria van Procter & Gamble zijn de Dash 3in1 PODS, een geconcentreerd wasmiddel met drie compartimenten. Dankzij deze drie verschillende wasmiddelen wordt je was schoon, worden vlekken verwijderd en straalt je kleding weer. Je kunt zelf nog wel je wasverzachter toevoegen.

Lenor Zomerse bries
Lenor Zomerse bries
(6)

Beschermt je kleding tegen 3 tekenen van veroudering: uitrekken, verkleuren, pluizen

Ontdek nu!

Hoe gebruik je de Dash 3in1 PODS?

Net als de andere vloeibare wastabletten van Dash stop je de Dash 3in1 PODS eerst in de wasmachine, waarna je je was erbovenop legt. Daarna kun je je normale wasprogramma draaien. Je zult snel merken dat de Dash 3in1 PODS gebruiken een groot verschil zal opleveren. Want wanneer je vloeibaar wasmiddel in het doseerbakje doet gaat er soms tot 30% wasmiddel verloren in de leidingen, en dit nog vóór het wasproces begonnen is. Met Dash 3in1 PODS gaat er geen druppel wasmiddel meer verloren en doseer je in het hart van je was.

Dash 3in1 PODS

* 6 maanden gratis staat voor tot 110 wasbeurten op basis van de aanbevolen dosis voor normale wasomstandigheden. Actievoorwaarden van toepassing. Het Dash-pakket is als volgt samengesteld: 110 gratis wasbeurten = 1 x Dash 3in1 PODS Regular (36 dosissen), 1 x Dash 3in1 PODS Lavender (36 dosissen), 2 x Dash 3in1 PODS Lenteboeket met een vleugje Lenor (19 dosissen). ** Zie hier algemene actievoorwaarden en modellenlijst.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

jamel

jamel

gemeld

ja maar je moet het factuur wel kunnen door scannen anders geraak je er niet aan

  • melden
birdie

birdie

gemeld

Ik heb nog maar juist een wasmachine whirlpool gekocht 3 weken terug heb ik daar dan ook recht op mvg christel

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy