Bimke

Bimke

Ontdek het verhaal van Bimke!


Vijftien jaar later ... Vijftien jaar geleden wandelde ik met mijn hondjes en mijn neefje naar één van de mooiste punten in Maasmechelen. Het was een plek waar je alleen bij komt als je een hele lange afstand aan trappen overbrugt. Intussen zijn we een leven lang verder, en heb ik al bijna tien jaar regelmatig een rolstoel nodig, vanwege gezondheidsproblemen. Een tijdje geleden ben ik er met veel inspanning en revalidatie toch in geslaagd om met mijn hondjes en mijn neefje terug op dat punt van de berg te geraken. Met dezelfde kleding als toen, heb ik toen deze foto gemaakt. Mijn neefje vijftien jaar later, ikzelf vijftien jaar ouder, Perdy, mijn teckel is inmiddels 15 en Bambi is helaas overleden. Er is heel veel veranderd, maar mijn witte trui van toen, is nog steeds wit gebleven, dankzij Dash.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Verrassingsbrood én champagne

Verrassingsbrood én champagne

pain-surprise

Snijd de hoed van het brood en 1 cm van de korst onderaan. Gebruik een mes met een lang en fijn lemmet om het kruim rondom los te snijden

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina