De kracht van nieuwe kleren: hou het gevoel langer vast

De kracht van nieuwe kleren: hou het gevoel langer vast

Niets voelt beter dan een splinternieuwe outfit dragen. Dankzij de heldere kleuren val je op in de menigte. Je omhelst de vreugde die je voelt bij het dragen van je nieuwe stijl.


Nieuwe kleren geven ons een geweldig gevoel. 80%* van ons zegt dat nieuwe kleren belangrijk zijn en ons een gevoel van ‘zelfvertrouwen’ en ‘stijl’ kunnen geven. Bijna 70%* van de mensen koopt zelfs nieuwe kleren puur voor dat opwindende gevoel net iets gekocht te hebben*.

Maar wist je dat desondanks 8 op de 10 mensen* bang zijn om een kledingstuk een eerste keer te wassen? Ze geloven dat het kledingstuk na de eerste wasbeurt niet meer nieuw is en vrezen dat het nieuwe eruit gewassen is.

Die visie wil Ariel op de proef stellen. Ariel weet dat onze favoriete kledingstukken, die we elk seizoen opnieuw dragen, nog steeds zo schoon als nieuw kunnen zijn als ze goed verzorgd worden.

Ariel heeft de handen in elkaar geslagen met de wereldberoemde modeontwerper Giles Deacon en het begrip ‘schoon’ een nieuwe betekenis gegeven om aan te tonen dat je het nieuwe gevoel langer kan behouden. Stel je voor: als je wist dat je schijnbaar ‘nieuwe’ kleren al eens gewassen zijn voor je ze koopt, zou je ze dan nog kopen?

Ariel Vloeibaar

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

De Ariel & Giles Deacon Eek! Clothing Collection werd voorgesteld tijdens de opening van een pop-upwinkel in Londen. Omdat de kleren er prachtig nieuw uitzagen, beseften de niets vermoedende klanten niet eens dat de schijnbaar ‘nieuwe’ kleren eerder vol vlekken hadden gezeten en vervolgens gewassen waren met Ariel 3in1 PODS. Elke klant die de winkel binnenging, was ervan overtuigd dat de kleren nieuw waren – dat is hét bewijs dat Ariel je was ‘zo schoon als nieuw’ maakt met één wasbeurt!

Ariels vezelwetenschappers begrijpen hoe belangrijk nieuwe kleren zijn en welk gevoel ze ons geven. Dankzij de ‘Fibre Science’ die in drie stappen reinigt, beschermt en versterkt, zorgen de PODS voor een schoon waarbij niet enkel de vlekken verwijderd worden, zodat je de kracht van het nieuwe kan omhelzen en het gevoel langer kan vasthouden.

* Pan European Clean like new from Ariel – november 2016 – steekproef van 1.500 mensen in het VK/FR/SP

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina