De perfecte sok

De perfecte sok

Zoek je ook een eeuwigheid naar je kousen nadat ze gewassen zijn? Hier zijn enkele tips om ze meteen terug te vinden en ze goed te verzorgen.


Soms zorgen de kleinste dingen voor het grootste geluk. Thuis ontspannen na een lange vermoeiende dag, terwijl het buiten erg koud is geeft meteen een goed gevoel. Lekker op de sofa liggen met ontspannende kledij en heerlijk zachte kousen is dan ideaal!

De donzige roze sok, de dikke warme zwarte sok of de spierwitte sportsok: we dragen ze allemaal, dus moeten we ze ook deftig verzorgen. Gekleurde sokken horen dus niet bij de witte wanneer we de was gaan doen. Ongeacht hoe klein de kous is, een rode sok bij de witte was vergeten kan desastreuze gevolgen hebben aan het einde van de was-cyclus. Kleuren en materialen moeten we dus correct van elkaar scheiden, want enkel zo kan Ariël goed zijn werk doen.

Kousen kunnen we dag en nacht dragen, binnen én buiten. Sokken zijn uiterst gevoelig voor vlekken, dus als je in contact komt met vuil of natte schoenen draagt, kunnen kleuren zo in je kousen trekken. Denk je dat dit opgelost kan worden door de kous op hoge temperatuur te wassen, dan heb je het verkeerd voor! Of je vlekken al dan niet uit je kleding krijgt, hangt af van het wasmiddel dat je gebruikt. Zo kan je zelfs bij het wassen op 30 graden op Ariël rekenen om afscheid te nemen van vlekken.

Waarom verliezen we eigenlijk steeds onze sokken na een wasbeurt? Je zweert er nochtans bij dat je er een paar sokken in deed, maar achteraf komt er slechts ééntje uit. Dit is nu eenmaal een mysterie dat hoort bij het proces van de was doen. Enkele slimme trucjes kunnen echter helpen om dit te voorkomen: plaats je kousen in een wasnetje, of pin ze vast een je kledij. Een wasnet maakt het ook makkelijker om je kledij te scheiden. Bespaar jezelf de tijd met deze enkele tips en je kousen komen er op de duur beter vanaf!

Hoe voorkom jij dat je je kousen verliest tijdens de was?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Nooit genoeg tijd om ‘s morgens een gezonde lunch te bereiden? Plan klaar-om-mee-te-nemen lunches die je in een flits maakt en zowel overheerlijk sma...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
5 vaatwasmythes ontkracht

5 vaatwasmythes ontkracht

5 vaatwasmythes ontkracht

Voorspoelen: feit of mythe?
 De voorspoelmythe is al even hardnekkig als de vlekken op je ovenschotel, want de nieuwe formule van Dreft vaatwas spoelt alle etensresten moeiteloos weg zonder dat je nog hoeft voor te spoelen. De innovatie-experten van Dreft lieten zich inspireren op enzymen in je mond om een unieke mix van ingrediënten te creëren om voedsel af te breken in kleine deeltjes alvorens ze weg te wassen. Dankzij Dreft bespaar je dus water én tijd! En het allermooiste: de tabletten verwijderen
zelfs het vet van je filter, en houden je onmisbare keukenmaatje dus helemaal in topconditie. www.dreftafwas.be