De perfecte sok

De perfecte sok

Zoek je ook een eeuwigheid naar je kousen nadat ze gewassen zijn? Hier zijn enkele tips om ze meteen terug te vinden en ze goed te verzorgen.


Soms zorgen de kleinste dingen voor het grootste geluk. Thuis ontspannen na een lange vermoeiende dag, terwijl het buiten erg koud is geeft meteen een goed gevoel. Lekker op de sofa liggen met ontspannende kledij en heerlijk zachte kousen is dan ideaal!

De donzige roze sok, de dikke warme zwarte sok of de spierwitte sportsok: we dragen ze allemaal, dus moeten we ze ook deftig verzorgen. Gekleurde sokken horen dus niet bij de witte wanneer we de was gaan doen. Ongeacht hoe klein de kous is, een rode sok bij de witte was vergeten kan desastreuze gevolgen hebben aan het einde van de was-cyclus. Kleuren en materialen moeten we dus correct van elkaar scheiden, want enkel zo kan Ariël goed zijn werk doen.

Kousen kunnen we dag en nacht dragen, binnen én buiten. Sokken zijn uiterst gevoelig voor vlekken, dus als je in contact komt met vuil of natte schoenen draagt, kunnen kleuren zo in je kousen trekken. Denk je dat dit opgelost kan worden door de kous op hoge temperatuur te wassen, dan heb je het verkeerd voor! Of je vlekken al dan niet uit je kleding krijgt, hangt af van het wasmiddel dat je gebruikt. Zo kan je zelfs bij het wassen op 30 graden op Ariël rekenen om afscheid te nemen van vlekken.

Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Je kan hier een gratis doseersysteem bestellen. Slechts één bestelling per jaar.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

Waarom verliezen we eigenlijk steeds onze sokken na een wasbeurt? Je zweert er nochtans bij dat je er een paar sokken in deed, maar achteraf komt er slechts ééntje uit. Dit is nu eenmaal een mysterie dat hoort bij het proces van de was doen. Enkele slimme trucjes kunnen echter helpen om dit te voorkomen: plaats je kousen in een wasnetje, of pin ze vast een je kledij. Een wasnet maakt het ook makkelijker om je kledij te scheiden. Bespaar jezelf de tijd met deze enkele tips en je kousen komen er op de duur beter vanaf!

Hoe voorkom jij dat je je kousen verliest tijdens de was?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador