Misvattingen ontzenuwen over de was

De waarheid van de was mythes

Er zijn veel mythes over de was die niet waar zijn. Maar helaas, als je de was op deze foute manier blijft doen, blijf je tijd, energie en geld verspillen. Ontdek hier de waarheid.


1. Meer wasmiddel geeft geen betere resultaten

In tegenstelling tot wat men vaak denkt, maakt een dubbele dosis wasmiddel (op echt vuile kleren) je kleren helemaal niet properder. De oplossing? Lees de doseerinstructies op een product dat is ontworpen voor de resultaten die je wilt bereiken. Gebruik de hoeveelheid die je nodig hebt, maar niet meer, zelfs als je de neiging ertoe voelt. Als de voorgestelde hoeveelheid het niet proper krijgt, dan zal meer wasmiddel dat ook niet bereiken.

2. Koud wassen kan wel effectief wassen betekenen

Veel mensen verspillen warm water omdat ze geloven dat ze met koud water hun kleren niet proper krijgen. Vroeger misschien niet, maar tegenwoordig wel. Vooral wanneer er stoffen, kleuren en vettige vlekken zijn die koud moeten worden gewassen. Hoe dan ook, Ariel geeft je geweldige wasresultaten zelfs op 30 graden.

3. Was alle kleuren samen

Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

Neem niet het risico dat je je kleren verpest. Zorg in plaats daarvan dat je witte/lichte kleuren en donkere kleren in afzonderlijke wasbeurten doet. Gebruik een mand met veel vakken, dat zal je tijd besparen.

4. Wijnvlekken kunnen verdwijnen, zelfs als ze niet ter plekke behandeld worden

Er zijn producten die zelfs de moeilijkste vlekken kunnen aanpakken, of zelfs ingedroogde vlekken. Behandel vlekken voor met Dash vlekverwijderaar, was daarna met een wasmiddel, en je zult merken dat de vlekken verdwenen zijn.

5. Meer wasverzachter gebruiken, zorgt er niet voor dat de geur langer blijft hangen

Hiervoor moet je ook een hoogwaardige wasverzachter zoals Lenor gebruiken, en dan volgens de doseringsinstructies. Maak je geen zorgen, Lenor biedt een hele week lang langdurige frisheid.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

miffy

miffy

gemeld

Het is waar de was goed sorteren voorkomt ellende en dan ook letten op het soort wasmiddel, voor witte was gebruik ik Dash en voor de kleuren is het dreft of ter afwisseling ariel of Coral. je mag gerust afwisselen dan blijf je het lekker ruiken vinden.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer