Misvattingen ontzenuwen over de was

De waarheid van de was mythes

Er zijn veel mythes over de was die niet waar zijn. Maar helaas, als je de was op deze foute manier blijft doen, blijf je tijd, energie en geld verspillen. Ontdek hier de waarheid.


1. Meer wasmiddel geeft geen betere resultaten

In tegenstelling tot wat men vaak denkt, maakt een dubbele dosis wasmiddel (op echt vuile kleren) je kleren helemaal niet properder. De oplossing? Lees de doseerinstructies op een product dat is ontworpen voor de resultaten die je wilt bereiken. Gebruik de hoeveelheid die je nodig hebt, maar niet meer, zelfs als je de neiging ertoe voelt. Als de voorgestelde hoeveelheid het niet proper krijgt, dan zal meer wasmiddel dat ook niet bereiken.

2. Koud wassen kan wel effectief wassen betekenen

Veel mensen verspillen warm water omdat ze geloven dat ze met koud water hun kleren niet proper krijgen. Vroeger misschien niet, maar tegenwoordig wel. Vooral wanneer er stoffen, kleuren en vettige vlekken zijn die koud moeten worden gewassen. Hoe dan ook, Ariel geeft je geweldige wasresultaten zelfs op 30 graden.

3. Was alle kleuren samen

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Neem niet het risico dat je je kleren verpest. Zorg in plaats daarvan dat je witte/lichte kleuren en donkere kleren in afzonderlijke wasbeurten doet. Gebruik een mand met veel vakken, dat zal je tijd besparen.

4. Wijnvlekken kunnen verdwijnen, zelfs als ze niet ter plekke behandeld worden

Er zijn producten die zelfs de moeilijkste vlekken kunnen aanpakken, of zelfs ingedroogde vlekken. Behandel vlekken voor met Dash vlekverwijderaar, was daarna met een wasmiddel, en je zult merken dat de vlekken verdwenen zijn.

5. Meer wasverzachter gebruiken, zorgt er niet voor dat de geur langer blijft hangen

Hiervoor moet je ook een hoogwaardige wasverzachter zoals Lenor gebruiken, en dan volgens de doseringsinstructies. Maak je geen zorgen, Lenor biedt een hele week lang langdurige frisheid.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

miffy

miffy

gemeld

Het is waar de was goed sorteren voorkomt ellende en dan ook letten op het soort wasmiddel, voor witte was gebruik ik Dash en voor de kleuren is het dreft of ter afwisseling ariel of Coral. je mag gerust afwisselen dan blijf je het lekker ruiken vinden.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador