Een boost voor je humeur: de buitenwereld ontdekken in de zomer

Een boost voor je humeur: de buitenwereld ontdekken in de zomer

Nu de zomer voor de deur staat, beschikken we over een eindeloze waaier aan mogelijkheden voor onze vrijetijdsbesteding. Deze zomer is de ideale gelegenheid om een pauze in te lassen, opnieuw aansluiting te zoeken bij de natuur en eenvoudige manieren te vinden om je humeur een boost te geven.


Meer dan drie op de vier personen verlangen ernaar meer buiten te zijn* omdat de natuur ons gelukkig maakt. De eenvoudige schoonheid van de natuur inspireert ons. Dit zijn onze favoriete manieren om ons humeur een boost te geven:

Maak een omweg

Verlaat je gewoonlijke route naar de winkel en maak een omweg door je buurtpark. De zon in je rug, het uitzicht op prachtige struiken en de langdurige geur van heldere bloemen zullen je ongetwijfeld opvrolijken.

Ga buiten sporten

Het leuke aan buiten sporten is de ruimte waarin je je bevindt. Ruil het scherm van je loopband in voor een mooi uitzicht terwijl je frisse lucht inademt. Je kan ook outdoor yoga doen voor een verkwikkend en evenwichtig gevoel.

Lenor

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Zoek een nieuwe hobby

Tuinieren kan kalmerend zijn en je stress verlichten. Voor planten zorgen en frisse lucht inademen geeft een productief gevoel. Begeef je naar de idyllische omgeving van de natuur.

Hou je momenten in de natuur vast

Wil je de geuren van de natuur vasthouden? Lenor stelt de nieuwe collectie ‘Inspired by Nature’ voor, geïnspireerd door de schoonheid en de ontspannende kracht van de natuur. De collectie reproduceert je favoriete lentegeuren zodat je je elke dag in langdurige frisheid kan hullen, geïnspireerd door de geuren van de natuur.

Ontdek de nieuwe Lenor ‘Inspired by Nature’. ‘Invigorating Deep Sea Minerals’ verzacht en ontspant. ‘Revitalising Silk Tree Blossom’ geeft je humeur een boost. ‘Shea Butter’ hult je in een verkwikkende geur. De nieuwe Lenor is met vakkennis gemaakt en biedt een bijzondere, langdurige frisheid. De nieuwe Lenor ‘Inspired By Nature’ geeft je humeur een boost en dompelt je onder in de schoonheid van de natuur, de hele dag door.

*De consumentendata werden verzameld door middel van een online enquête bij een nationaal representatieve steekproef van 1.004 mensen in het VK. De enquête gebeurde in opdracht van P&G Fabric Care voor het merk Lenor en werd uitgevoerd door Bilendi tussen 16 en 20 december 2016.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina