Een parfum kiezen: hoe doe je dat?

Een parfum kiezen: hoe doe je dat?

De geur van een parfum kan oude herinneringen ophalen en je zelfvertrouwen verbeteren. Zin in meer geeft je enkele tips om een aangenaam parfum te kiezen!


De herfst is een typische periode met sterke aroma’s. Denken we bijvoorbeeld aan een romige pompoensoep en de gedroogde bladeren tijdens een boswandeling, hebben we meteen ook het parfum van de herfst in gedachten. Geuren kunnen je helpen ontspannen, je zelfvertrouwen opkrikken of simpelweg een oude herinnering oproepen. Geuren dragen dus een welbepaalde kracht en het is geen verrassing dat iedereen zo zijn lievelingsgeurtje heeft. Dan stellen we ons ook vaak de vraag: welk parfum past bij mij? Zin in meer helpt je in het beslissingsproces.

De temperatuur speelt een invloed

Wanneer we een parfum kiezen is het belangrijk om de temperatuur in rekening te nemen. Er zijn geuren die passen bij warme temperaturen, net als er parfums zijn die eerder geschikt zijn voor de frissere dagen. Op de dagen dat het buiten warm is, kies dan eerder een fris en mild parfum die je persoonlijkheid versterkt. Citrusvruchten of muntaroma’s zijn nooit een slechte keuze in het mooie lenteweer!

Wanneer het buiten weer wat kouder wordt is het beter om te kiezen voor wat sterkere geuren. Een parfum kiezen met een krachtige geur zoals muskaatnoot en kruidnagel of bloemgeuren zoals lavendel en jasmijn is een uitstekende keuze wanneer het buiten alweer wat frisser is.

Wasverzachters: parfums kiezen

Weten welk parfum kiezen betekent ook dat je bewust bent van de impact die een geur kan hebben. Zo kan je kleding bijvoorbeeld zorgen voor een heerlijke geur als je iemand voorbijloopt. Lenor heeft een ruim aanbod aan verschillende parfums om je kledij na de wasbeurt een aangename geur te geven. Dit zal je zelfvertrouwen en stemming alvast een boost geven.

Zorg dat je Lenor of Lenor Unstoppables gebruikt en geef je kleding de extra zorg die ze vereisen bij elke wasbeurt. Je kleding zal lekker ruiken en je dag zal er stralend uitzien!

Heb jij een favoriet aroma? Laat het ons weten!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

Met Dash en Whirlpool kun je rekenen op een onberispelijke verzorging van je wasgoed. Wasbeurt na wasbeurt ben je zeker van een schitterend resultaat. Bij aankoop van een Whirlpool** wasmachine of droogkast krijg je nu een fantastisch cadeau: 6* maanden gratis wassen met Dash 3in1 PODS.

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
100% georganiseerd

100% georganiseerd

100% georganiseerd

Nu is die mooie zomer wel echt voorbij. School en werk zijn weer herbegonnen. Dus het is opnieuw alle hens aan dek. Mét de bijbehorende korte dagen en lange to-dolijstjes. Stress? Adem rustig in en lees verder.