Eenvoudige stappen om je gasten in verrukking te brengen

Eenvoudige stappen om je gasten in verrukking te brengen

Wanneer je thuis gasten en familie ontvangt, is dat een goede gelegenheid om hen een welkom gevoel te geven en te zorgen dat de tijd die jullie samen spenderen aangenaam en memorabel is.


Je hoeft niet maanden op voorhand te plannen of een fortuin uit te geven om je gasten te laten genieten van hun verblijf. Soms zijn de kleine dingen in het leven de belangrijkste. Kleine, eenvoudige stappen zullen ervoor zorgen dat je gasten zich thuis voelen in je huis.

We hebben onze toptips verzameld om ervoor te zorgen dat je gasten zich welkom voelen, zodat hun verblijf vlekkeloos en aangenaam verloopt.

Een frisse explosie

Niets is opbeurender dan de geur van vers gewassen linnengoed. Zorg er altijd voor dat de handdoeken voor je gasten vers zijn en geweldig ruiken.

Aandacht voor details

Toon je attente kant door een vaas met bloemen in hun kamer te zetten. Dat ontroerende gebaar zal wat kleur toevoegen en een heerlijk parfum verspreiden.

Lenor Unstoppables

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Zorg voor maximaal comfort

Een gevoel van thuis associëren we met comfort. De beste manier om je gasten maximaal comfort te geven is hun lakens een extra frisse geur te bezorgen.

Organiseer de ruimte

Maak wat ruimte vrij in de kast vóór ze aankomen. Je gasten zullen zich meer thuis voelen als ze hun spulletjes kunnen uitpakken en kunnen wennen aan hun nieuwe omgeving.

Zorg voor optimale frisheid met behulp van een langdurig parfum waarmee zowel je linnengoed als je huis fris blijven ruiken. Je gasten zullen in de zevende hemel zijn!

Elk product van Lenor Unstoppables geeft tijdens de wasbeurt een parfum af dat frisheid in je kleren inbrengt. Lenor Unstoppables zorgt voor een langdurig parfum: opgeborgen kleren blijven tot 12 weken lekker ruiken. Je draagt stoffen met je favoriete geur, dus als je een gast ontvangt, ben je altijd voorbereid.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina