Geef grauw geen kans

Geef grauw geen kans

Je was zo blij met dat stralend witte T-shirt, maar na een tijdje merk je dat het stralende er wat van af gaat... Hoe geef je je grauwe kleren weer hun glans terug?

 

Als je te weinig wasmiddel gebruikt, gaat witgoed grauw ogen, omdat er onvoldoende ingrediënten zijn om de vlekken te verwijderen en ze vast te houden in het water. Het vuil zet zich dan opnieuw af op de kledingstukken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Enkele tips om die grauwe gloed te voorkomen:

  • Gebruik de juiste dosis wasmiddel. Niet te weinig, niet te veel. Je kan er ook voor kiezen om PODS te gebruiken, zo gaat er geen druppel wasmiddel verloren en ben je zeker van de juiste dosering.
  • Kies een wasmiddel speciaal voor witte kleren.
  • Draai je kleding binnenstebuiten voor je ze in de wasmachine stopt. Zo blijven je favoriete stuks langer mooi.
  • Witte kleding hou je kraakwit door die na élke draagbeurt te wassen. Zweetkringen kunnen je kleding jammer genoeg snel gelig maken, en dat zijn hardnekkige vlekken om opnieuw wit te krijgen.
  • En tot slot: Was je witte kleding, handdoekenen, lakens, ondergoed,… nooit samen met andere kleuren. Anders vergroot je de kans dat je wasgoed gaat verkleuren.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina