Halloween kostuums: last-minute verkleden

Halloween kostuums: last-minute verkleden

Wil je op het laatste moment toch Halloween vieren? Lees dan hier hoe je snel een Halloween kostuum maakt met simpele materialen.


Een mummiepak

Als je op het nippertje nog besluit om Halloween te vieren beschik je gelukkig nog over talrijke opties om nog een Halloween kostuum te maken. Maak bijvoorbeeld een mummiepak. Hiervoor neem je een schaar en (oud) wit laken, en bewerk het tot je lange dunne repen stof overhebt. Neem vervolgens een witte T-shirt en een lichte legging zodat je de repen stof om je lichaam kan wikkelen. Je kan bovendien nog bruine make-up rond je ogen, mond en kledij doen, zodat ze ogen als bruine, oude vlekken.Zelf een Halloween kostuum maken is eigenlijk niet zo moeilijk.

Spook

Dit is de grote Halloweenklassieker die we ook uit de films kennen, en die bovendien erg gemakkelijk te maken is. Om snel een Halloween kostuum te maken neem je een wit laken en knip je 2 mooie ronde gaten waar je ogen zitten. Dan gebruik je een stift om de mondstreek extra donker te maken. Je kan nog een litteken maken voor een enge look en een uitgeholde pompoen onder je arm dragen. Ziezo, je hebt één van de eenvoudigste Halloween kostuums gemaakt!

Dash PODS 3in1

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Superheld

Om snel een Halloween kostuum te maken die een superheld voorstelt, heb je ook snel een cape nodig. Daarvoor meet je de afstand van je schouders tot aan je heupen. Neem een lekker zacht laken (daar kan Lenor wel voor zorgen) en knip het zodat het aan de schouders smaller is dan ter hoogte van je heupen. Gebruik een stift om het symbool van je favoriete superheld na te tekenen op je nieuwe cape.

Op het einde van de avond kan je alle witte was verzamelen en met behulp van Dash wassen.

Hoe zal jij je dit jaar verkleden voor Halloween? Heb je leuke ideeën? Deel ze zeker!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer