Halloween kostuums: last-minute verkleden

Halloween kostuums: last-minute verkleden

Wil je op het laatste moment toch Halloween vieren? Lees dan hier hoe je snel een Halloween kostuum maakt met simpele materialen.


Een mummiepak

Als je op het nippertje nog besluit om Halloween te vieren beschik je gelukkig nog over talrijke opties om nog een Halloween kostuum te maken. Maak bijvoorbeeld een mummiepak. Hiervoor neem je een schaar en (oud) wit laken, en bewerk het tot je lange dunne repen stof overhebt. Neem vervolgens een witte T-shirt en een lichte legging zodat je de repen stof om je lichaam kan wikkelen. Je kan bovendien nog bruine make-up rond je ogen, mond en kledij doen, zodat ze ogen als bruine, oude vlekken.Zelf een Halloween kostuum maken is eigenlijk niet zo moeilijk.

Spook

Dit is de grote Halloweenklassieker die we ook uit de films kennen, en die bovendien erg gemakkelijk te maken is. Om snel een Halloween kostuum te maken neem je een wit laken en knip je 2 mooie ronde gaten waar je ogen zitten. Dan gebruik je een stift om de mondstreek extra donker te maken. Je kan nog een litteken maken voor een enge look en een uitgeholde pompoen onder je arm dragen. Ziezo, je hebt één van de eenvoudigste Halloween kostuums gemaakt!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Superheld

Om snel een Halloween kostuum te maken die een superheld voorstelt, heb je ook snel een cape nodig. Daarvoor meet je de afstand van je schouders tot aan je heupen. Neem een lekker zacht laken (daar kan Lenor wel voor zorgen) en knip het zodat het aan de schouders smaller is dan ter hoogte van je heupen. Gebruik een stift om het symbool van je favoriete superheld na te tekenen op je nieuwe cape.

Op het einde van de avond kan je alle witte was verzamelen en met behulp van Dash wassen.

Hoe zal jij je dit jaar verkleden voor Halloween? Heb je leuke ideeën? Deel ze zeker!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador