Het principe van de verenigde kracht

Het principe van de verenigde kracht

Op zoek naar enkele tips om het slagveld aan wasgoed uit de slaapkamers van onze tieners te organiseren? Die lees je in dit artikel!


Hoe beschrijf je, in bepaalde gevallen, de slaapkamer van onze tieners? Een slagveld. De kleren liggen overal, soms met vuil en proper door elkaar. De net gestreken kledij ligt ook in een hoekje weggemoffeld, waardoor we niet weten waar te beginnen.

Het is dus mogelijk om snel ontmoedigd te worden. Je hebt natuurlijk tijd gestoken in het wassen, strijken en sorteren van de kledingstukken. Om in dat geval wat orde en netheid te bewaren is toch niet veel gevraagd, of wel?

De “4-in-1” is een bijzonder kledingstuk die deze tienerjongens toebehoort. De 4-in-1 is een simpel kledingstuk: het bestaat uit een vest, trui, hemd en T-shirt die in één beweging zijn uitgetrokken en in één stuk in de wasmand werden gegooid.

De was doen is voor tieners synoniem voor hard werken. Er wordt kledij in de wasmand gegooid dat zelfs niet in de wasmachine mag, of zelfs kledij dat nog proper is! Zakken gevuld met oude zakdoeken, wisselgeld en kauwgom zijn de mama ook niet vreemd.

Dash 3in1 PODS met een vleugje Lenor frisheid
Dash 3in1 PODS met een vleugje Lenor
(2488)

Stralend Wit. Onweerstaanbaar Fris

Ontdek nu!

Ontspan je en sorteer alles. Maak het je gemakkelijk daar waar het kan en begin bij het scheiden van de kledij om de was-cyclus te optimaliseren.

Om een goede en frisse was te draaien, begin je met een goed wasmiddel. Ariël verwijdert hardnekkige vlekken in een handomdraai en je hoeft bijgevolg minder tijd te spenderen aan het handmatig reinigen van die irritante vlekken. Stop de kledij in de wasmachine en laat het zware werk over aan Ariël.

Omdat de kleding toch terechtkomt in de kleerkast is het goed om voor wat extra frisheid te zorgen. Dat is precies wat Lenor doet, door het te combineren met je Ariël.

Al gauw zal de kleding van je tieners weer fris ruiken. Nu je weet hoe de kleding uitstekend schoon gemaakt kan worden, kan je je alvast ontspannen. Gebruik Ariël en Lenor en maak je geen zorgen over de was-cyclus van volgende week!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer