Het principe van de verenigde kracht

Het principe van de verenigde kracht

Op zoek naar enkele tips om het slagveld aan wasgoed uit de slaapkamers van onze tieners te organiseren? Die lees je in dit artikel!


Hoe beschrijf je, in bepaalde gevallen, de slaapkamer van onze tieners? Een slagveld. De kleren liggen overal, soms met vuil en proper door elkaar. De net gestreken kledij ligt ook in een hoekje weggemoffeld, waardoor we niet weten waar te beginnen.

Het is dus mogelijk om snel ontmoedigd te worden. Je hebt natuurlijk tijd gestoken in het wassen, strijken en sorteren van de kledingstukken. Om in dat geval wat orde en netheid te bewaren is toch niet veel gevraagd, of wel?

De “4-in-1” is een bijzonder kledingstuk die deze tienerjongens toebehoort. De 4-in-1 is een simpel kledingstuk: het bestaat uit een vest, trui, hemd en T-shirt die in één beweging zijn uitgetrokken en in één stuk in de wasmand werden gegooid.

De was doen is voor tieners synoniem voor hard werken. Er wordt kledij in de wasmand gegooid dat zelfs niet in de wasmachine mag, of zelfs kledij dat nog proper is! Zakken gevuld met oude zakdoeken, wisselgeld en kauwgom zijn de mama ook niet vreemd.

Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Je kan hier een gratis doseersysteem bestellen. Slechts één bestelling per jaar.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

Ontspan je en sorteer alles. Maak het je gemakkelijk daar waar het kan en begin bij het scheiden van de kledij om de was-cyclus te optimaliseren.

Om een goede en frisse was te draaien, begin je met een goed wasmiddel. Ariël verwijdert hardnekkige vlekken in een handomdraai en je hoeft bijgevolg minder tijd te spenderen aan het handmatig reinigen van die irritante vlekken. Stop de kledij in de wasmachine en laat het zware werk over aan Ariël.

Omdat de kleding toch terechtkomt in de kleerkast is het goed om voor wat extra frisheid te zorgen. Dat is precies wat Lenor doet, door het te combineren met je Ariël.

Al gauw zal de kleding van je tieners weer fris ruiken. Nu je weet hoe de kleding uitstekend schoon gemaakt kan worden, kan je je alvast ontspannen. Gebruik Ariël en Lenor en maak je geen zorgen over de was-cyclus van volgende week!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy