Het verhaal van Ann en het groene topje

Het verhaal van Ann en het groene topje

Zin in meer biedt je enkele tips aan om tijdens de winter stijlvol voor de dag te komen!


We hebben allemaal een favoriet kledingstuk dat we uit het oog zijn verloren. Ergens vanachter in de kleerkast ligt dat pareltje, maar je mag het gerust weer tevoorschijn halen! Hier is Anns verhaal… Vroeger was het mijn favoriete topje. Waarom vroeger? Omdat ik het nu al jaren niet meer gedragen heb. Toen ik mijn man de eerste heb leren kennen droeg ik dit bewuste topje. Al die jaren terug, gaf ik als internationale klantenbeheerster een presentatie voor het bedrijf waar mijn toekomstige man werkte. Hij zat bij het publiek, maar het wat liefde op het eerste gezicht. Je favoriete kledingstuk oefent wel degelijk kracht uit. Al snel werd het duidelijk dat hij de ware was, toen hij zijn gevoelens uitte wanneer we achteraf in de kroeg zaten. Om me aan deze ontmoeting te herinneren, wilde ik natuurlijk mijn groene topje bewaren. Om hem veilig te houden en niet te verpesten, heb ik hem achterin mijn kleerkast gelegd. Twintig jaar later snuffelt mijn dochter in mijn kledingkast en roept: “je moet een groene top hebben mama, het is je lievelingskleur!”. Daar kwam ze dan, met mijn vergeten, speciale topje in haar handen. Ze trok het aan en haar ogen fonkelden. Toegegeven: het stond haar erg goed. Toen ik het topje na al die jaren gewassen had met Ariël mocht mijn dochter hem weer gewoon aantrekken. Toen mijn dochter in de eetkamer kwam voor het avondeten, verslikte mijn man zich bijna bij het zien van het groene topje. We keken beiden erg trots naar haar en ze sprak over haar school. Wat bleek? Ze ging de volgende dag een presentatie geven in het groene topje! Mijn man fluisterde naar me: Weet je zeker dat je haar naar school laat gaan met die top aan?... Uiteindelijk is alles goed verlopen en gaf mijn dochter een uitstekende presentatie. Het groene topje… dat doe ik af en toe nog eens aan voor de mooie herinneringen. En ondanks al die jaren, is het nog in uitstekende staat met behulp van Ariël! Eind goed, al goed, toch?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Slim herfstshoppen

Slim herfstshoppen

Slim herfstshoppen

Zin in meer-experte Sarah is nog steeds in ’n zomerstemming. Wollen truien, winterjurkjes en blikdichte panty’s? Voorlopig liever niet, nee... Maar omdat ze het shoppen niet laten kan, spotte ze alvast enkele fantastische stuks uit de najaarscollectie waar je ook tijdens de Indian Summer mee kan pronken.

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Nooit genoeg tijd om ‘s morgens een gezonde lunch te bereiden? Plan klaar-om-mee-te-nemen lunches die je in een flits maakt en zowel overheerlijk sma...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Ab fab fifties

Ab fab fifties

Ab fab fifties

Ook dit seizoen blijft de fiftiesglamour met de zachte pastels een grote trend. De fifties zijn zonder twijfel één van de stijlvolste jaren ooit en blijven jaar na jaar inspireren. Ook Zin in meer-experte Sarah krijgt er niet genoeg van.