Het verhaal van Ann en het groene topje

Het verhaal van Ann en het groene topje

Zin in meer biedt je enkele tips aan om tijdens de winter stijlvol voor de dag te komen!


We hebben allemaal een favoriet kledingstuk dat we uit het oog zijn verloren. Ergens vanachter in de kleerkast ligt dat pareltje, maar je mag het gerust weer tevoorschijn halen! Hier is Anns verhaal… Vroeger was het mijn favoriete topje. Waarom vroeger? Omdat ik het nu al jaren niet meer gedragen heb. Toen ik mijn man de eerste heb leren kennen droeg ik dit bewuste topje. Al die jaren terug, gaf ik als internationale klantenbeheerster een presentatie voor het bedrijf waar mijn toekomstige man werkte. Hij zat bij het publiek, maar het wat liefde op het eerste gezicht. Je favoriete kledingstuk oefent wel degelijk kracht uit. Al snel werd het duidelijk dat hij de ware was, toen hij zijn gevoelens uitte wanneer we achteraf in de kroeg zaten. Om me aan deze ontmoeting te herinneren, wilde ik natuurlijk mijn groene topje bewaren. Om hem veilig te houden en niet te verpesten, heb ik hem achterin mijn kleerkast gelegd. Twintig jaar later snuffelt mijn dochter in mijn kledingkast en roept: “je moet een groene top hebben mama, het is je lievelingskleur!”. Daar kwam ze dan, met mijn vergeten, speciale topje in haar handen. Ze trok het aan en haar ogen fonkelden. Toegegeven: het stond haar erg goed. Toen ik het topje na al die jaren gewassen had met Ariël mocht mijn dochter hem weer gewoon aantrekken. Toen mijn dochter in de eetkamer kwam voor het avondeten, verslikte mijn man zich bijna bij het zien van het groene topje. We keken beiden erg trots naar haar en ze sprak over haar school. Wat bleek? Ze ging de volgende dag een presentatie geven in het groene topje! Mijn man fluisterde naar me: Weet je zeker dat je haar naar school laat gaan met die top aan?... Uiteindelijk is alles goed verlopen en gaf mijn dochter een uitstekende presentatie. Het groene topje… dat doe ik af en toe nog eens aan voor de mooie herinneringen. En ondanks al die jaren, is het nog in uitstekende staat met behulp van Ariël! Eind goed, al goed, toch?

Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Je kan hier een gratis doseersysteem bestellen. Slechts één bestelling per jaar.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild