Hoe houd je je was stralend wit?

Hoe houd je je was stralend wit?

Wit is een kleur die we ieder seizoen wel terugzien. Je kunt je jouw kledingkast niet zonder wit voorstellen! Witte overhemden bijvoorbeeld; kan iemand wel zonder?


Wat is wit?

Wit is een optelsom van alle kleuren. Wanneer licht op een voorwerp valt en dit licht wordt volledig teruggekaatst, dan zien wij dit voorwerp wit. Wit neemt geen warmte op en straalt geen warmte uit. Wit staat voor alles wat clean en smetteloos is. Daarom is de beroepskleding van laboranten, doktoren, verpleegsters en koks wit. Mensen met een voorkeur voor wit zouden perfectionistisch, koel, zakelijk, doelbewust, onverstoorbaar, betrouwbaar en oprecht zijn.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wit wit houden

Maar hoe hou je die witte overhemden en andere witte kleding nou stralend wit? En hoe zorg je ervoor dat je vanavond weer onder een stralend wit dekbed ligt? Er zijn wasmiddelen verkrijgbaar die special ontwikkeld zijn voor de witte was. Gebruik zo een wasmiddel bij elke wasbeurt. Daarnaast zijn er speciale vlekverwijderaars voor de witte was, die al je (hardnekkige) vlekken met 1 wasbeurt verwijderen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

10nne

10nne

gemeld

Mijn witte t shirts hebben gekleurde prints..welk wasmiddel gebruik je nu best..voor witte was of gekleurde??

  • melden
AnBou

AnBou

gemeld

Ik doe voor m'n witte was tegenwoordig bij m'n Dash waspoeder een schepje ouderwetse soda en m'n t-shirts en witte handdoeken worden er terug witwit van ! Tip van een vriendin die echt werkt :)

  • melden
keshake

keshake

gemeld

ik gebruik al dash (vloeibaar - poeder - ...) sinds ik op mezelf ben gaan wonen - nu bijna 20 jaar :-) ik heb ook nog altijd T-shirts die ik in die periode heb gekocht, van die basics die je eigenlijk ooit wegdoet. maar de tijd eist zijn tol, ook al zijn ze nog stralend wit, sommigen hebben toch van die gelige zweetvlekken gekregen. Enig idee hoe je die nog kan wegkrijgen/vermijden?

  • melden
6tto elke

6tto elke

gemeld

Vlekken verwijder ik door te wassen met cash en of een toe een beetje ossengalzeep voor bloed, modder en spaghetti vlekken.

  • melden
mimi06

mimi06

gemeld

Was al jaren met dash. Mijn witte T-shirts zijn na een jaar of 10 versleten maar ze zijn nog altijd wit. Nu kapot knippen en het zijn de ideale doekjes op de ramen op te blinken " en ze zijn nog WIT".

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador