Hoe je met de kleuren van het seizoen moet omgaan

Hoe je met de kleuren van het seizoen moet omgaan

Door bepaalde accessoires en kleuren te combineren kan je schitterende looks realiseren. Benieuwd? Lees hier onze tips!


Brutaal, gedurfd en innovatief. Zijn dit de 3 eerste woorden die je binnenschieten als je aan je alledaagse outfit denkt? Neen? Dan gaan we daar nu verandering in brengen! Hoewel het dit jaar voornamelijk om de kleuren grijs en zwart draait, ligt de uitdaging steeds bij de meer opvallende kleuren en bij accessoires. We denken aan zonnebrillen, tassen, kettingen, oorbellen en alle accessoires die de traditionele kledingstukken opfleuren.

Een mooie outfit kan je creëren door kleuren te combineren die van dezelfde “familie” afstammen. Wat ook kan werken is een combinatie van tegenovergestelde kleuren. Tegenstellingen trekken elkaar namelijk steeds aan. Combineer ook verschillende tinten van dezelfde kleur (overweeg bijvoorbeeld roze met rood te combineren). De echte sterren dit seizoen zijn echter de juweeltinten: dit zijn tinten die op edelstenen of halfedelstenen lijken. Ambitieus en zelfverzekerd, zijn ze perfect combineerbaar met tinten zoals topaas geel en smaragd groen, waardoor een glans en gouden ondertoon in je outfit worden benadrukt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ook al ben je een wat meer traditioneel ingestelde persoon, kan je je garderobe nieuw leven inblazen. Met zwart doe je niks fout: tijdloos en elegant, is de zwarte kleur steeds een blijver. Probeer ook eens het witte achterwege te laten. Pas de tint aan, aan de stemming en kies voor een perfecte aanvulling zoals een excentrieke accessoire. Een mantel met juwelen ondertoon (cranberry, honingmosterd of smaragd) is een goede optie, met een “blingbling” ketting als afwerking.

P.S.: Heb je geen inspiratie meer, kan je een print uit je kledingkast kiezen. Trek kleren aan met de meest gebruikelijke kleuren maar maak het af met accessoires die een kleur hebben die niet zo doorgaans zijn. De beste outfits maak je door dingen te combineren waaraan je nog nooit dacht! En laat het net dát zijn, die je outfit beter maakt!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador