Hoe je met de kleuren van het seizoen moet omgaan

Hoe je met de kleuren van het seizoen moet omgaan

Door bepaalde accessoires en kleuren te combineren kan je schitterende looks realiseren. Benieuwd? Lees hier onze tips!


Brutaal, gedurfd en innovatief. Zijn dit de 3 eerste woorden die je binnenschieten als je aan je alledaagse outfit denkt? Neen? Dan gaan we daar nu verandering in brengen! Hoewel het dit jaar voornamelijk om de kleuren grijs en zwart draait, ligt de uitdaging steeds bij de meer opvallende kleuren en bij accessoires. We denken aan zonnebrillen, tassen, kettingen, oorbellen en alle accessoires die de traditionele kledingstukken opfleuren.

Een mooie outfit kan je creëren door kleuren te combineren die van dezelfde “familie” afstammen. Wat ook kan werken is een combinatie van tegenovergestelde kleuren. Tegenstellingen trekken elkaar namelijk steeds aan. Combineer ook verschillende tinten van dezelfde kleur (overweeg bijvoorbeeld roze met rood te combineren). De echte sterren dit seizoen zijn echter de juweeltinten: dit zijn tinten die op edelstenen of halfedelstenen lijken. Ambitieus en zelfverzekerd, zijn ze perfect combineerbaar met tinten zoals topaas geel en smaragd groen, waardoor een glans en gouden ondertoon in je outfit worden benadrukt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ook al ben je een wat meer traditioneel ingestelde persoon, kan je je garderobe nieuw leven inblazen. Met zwart doe je niks fout: tijdloos en elegant, is de zwarte kleur steeds een blijver. Probeer ook eens het witte achterwege te laten. Pas de tint aan, aan de stemming en kies voor een perfecte aanvulling zoals een excentrieke accessoire. Een mantel met juwelen ondertoon (cranberry, honingmosterd of smaragd) is een goede optie, met een “blingbling” ketting als afwerking.

P.S.: Heb je geen inspiratie meer, kan je een print uit je kledingkast kiezen. Trek kleren aan met de meest gebruikelijke kleuren maar maak het af met accessoires die een kleur hebben die niet zo doorgaans zijn. De beste outfits maak je door dingen te combineren waaraan je nog nooit dacht! En laat het net dát zijn, die je outfit beter maakt!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer