Hoe je met de kleuren van het seizoen moet omgaan

Hoe je met de kleuren van het seizoen moet omgaan

Door bepaalde accessoires en kleuren te combineren kan je schitterende looks realiseren. Benieuwd? Lees hier onze tips!


Brutaal, gedurfd en innovatief. Zijn dit de 3 eerste woorden die je binnenschieten als je aan je alledaagse outfit denkt? Neen? Dan gaan we daar nu verandering in brengen! Hoewel het dit jaar voornamelijk om de kleuren grijs en zwart draait, ligt de uitdaging steeds bij de meer opvallende kleuren en bij accessoires. We denken aan zonnebrillen, tassen, kettingen, oorbellen en alle accessoires die de traditionele kledingstukken opfleuren.

Een mooie outfit kan je creëren door kleuren te combineren die van dezelfde “familie” afstammen. Wat ook kan werken is een combinatie van tegenovergestelde kleuren. Tegenstellingen trekken elkaar namelijk steeds aan. Combineer ook verschillende tinten van dezelfde kleur (overweeg bijvoorbeeld roze met rood te combineren). De echte sterren dit seizoen zijn echter de juweeltinten: dit zijn tinten die op edelstenen of halfedelstenen lijken. Ambitieus en zelfverzekerd, zijn ze perfect combineerbaar met tinten zoals topaas geel en smaragd groen, waardoor een glans en gouden ondertoon in je outfit worden benadrukt.

Ook al ben je een wat meer traditioneel ingestelde persoon, kan je je garderobe nieuw leven inblazen. Met zwart doe je niks fout: tijdloos en elegant, is de zwarte kleur steeds een blijver. Probeer ook eens het witte achterwege te laten. Pas de tint aan, aan de stemming en kies voor een perfecte aanvulling zoals een excentrieke accessoire. Een mantel met juwelen ondertoon (cranberry, honingmosterd of smaragd) is een goede optie, met een “blingbling” ketting als afwerking.

P.S.: Heb je geen inspiratie meer, kan je een print uit je kledingkast kiezen. Trek kleren aan met de meest gebruikelijke kleuren maar maak het af met accessoires die een kleur hebben die niet zo doorgaans zijn. De beste outfits maak je door dingen te combineren waaraan je nog nooit dacht! En laat het net dát zijn, die je outfit beter maakt!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Deze haarkleur stààt je!

Deze haarkleur stààt je!

Deze haarkleur stààt je!

Bij een nieuw kapsel denk je vaak aan de snit, maar minstens even belangrijk is de kleur. Je haarkleur is een van de meest opvallende aspecten van je look, én ze accentueert je belangrijkste troeven.

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Warm wonen in 't wit!

Warm wonen in 't wit!

Warm wonen in ‘t wit!

Je merkt het meteen wanneer je de woontijdschriften doorbladert: wit is terug hip! En voor wie denkt dat wit toch maar koeltjes is in huis… zal je snel merken dat deze neutrale kleur toch heel wat designmogelijkheden biedt!

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!