Heerlijk zachte handdoeken

Heerlijk zachte handdoeken

Om een geweldig resultaat te krijgen na het wassen, is het belangrijk dat je handdoeken vóór het wassen van goede kwaliteit zijn. Kies voor dikke handdoeken van katoen en zorg voor voldoende grote formaten zodat je meteen dat comfortabele gevoel krijgt als je de handdoek omslaat.


Goede handdoeken, de beste start

Om een geweldig resultaat te krijgen na het wassen, is het belangrijk dat je handdoeken ook vóór het wassen van hotelkwaliteit zijn. Kies voor dikke handdoeken van katoen en zorg voor voldoende grote formaten zodat je meteen dat comfortabele gevoel krijgt als je de handdoek rond je slaat.

zachte handdoekenHanddoeken apart wassen

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zorg ervoor dat je je handdoeken apart wast van je gewone kledij. Hierdoor kunnen de vezels niet beschadigd worden door knopen en ritsen. Gebruik niet meer dan de aangegeven hoeveelheid product.

Handdoeken wassen op lage temperatuur

Je handdoeken was je best op lage temperaturen. Voor je ze in de droogkast steekt, doe je er goed aan je handdoeken nog eens op te schudden. Ook bij het drogen schakel je best niet de hoogste stand in. Hitte kan namelijk de katoenvezels beschadigen. Ben je milieubewust bezig, dan kan je de handdoeken laten drogen op een rek. Als ze bijna droog zijn, steek je ze nog 5 minuten in de droogkast met enkele tennisballen. Schud de handdoeken nogmaals op aan het einde van de droogcyclus. Vouw de handdoeken luchtig op en geniet na je volgende douche!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer