Heerlijk zachte handdoeken

Heerlijk zachte handdoeken

Om een geweldig resultaat te krijgen na het wassen, is het belangrijk dat je handdoeken vóór het wassen van goede kwaliteit zijn. Kies voor dikke handdoeken van katoen en zorg voor voldoende grote formaten zodat je meteen dat comfortabele gevoel krijgt als je de handdoek omslaat.


Goede handdoeken, de beste start

Om een geweldig resultaat te krijgen na het wassen, is het belangrijk dat je handdoeken ook vóór het wassen van hotelkwaliteit zijn. Kies voor dikke handdoeken van katoen en zorg voor voldoende grote formaten zodat je meteen dat comfortabele gevoel krijgt als je de handdoek rond je slaat.

zachte handdoekenHanddoeken apart wassen

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zorg ervoor dat je je handdoeken apart wast van je gewone kledij. Hierdoor kunnen de vezels niet beschadigd worden door knopen en ritsen. Gebruik niet meer dan de aangegeven hoeveelheid product.

Handdoeken wassen op lage temperatuur

Je handdoeken was je best op lage temperaturen. Voor je ze in de droogkast steekt, doe je er goed aan je handdoeken nog eens op te schudden. Ook bij het drogen schakel je best niet de hoogste stand in. Hitte kan namelijk de katoenvezels beschadigen. Ben je milieubewust bezig, dan kan je de handdoeken laten drogen op een rek. Als ze bijna droog zijn, steek je ze nog 5 minuten in de droogkast met enkele tennisballen. Schud de handdoeken nogmaals op aan het einde van de droogcyclus. Vouw de handdoeken luchtig op en geniet na je volgende douche!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador