Hoe zorg je best voor je gekleurde was?

Hoe zorg je best voor je gekleurde was?

De lente is het perfecte seizoen om jezelf van je meest kleurrijke kant te laten zien. Je kunt pasteltinten en felle kleuren dragen, zelfs met elkaar gecombineerd, en met dank aan de nieuwe modeterm 'kleurblokken' zijn er werkelijk geen grenzen voor het dragen en combineren van kleuren. Wij geven je graag enkele wastips om zorg te dragen voor je kleren.


Kleuren zijn altijd in. Als je trendy wilt zijn, kun je een aantal stukken en accessoires kopen met de trendkleur van het jaar, maar je moet altijd vasthouden aan je favorieten, en er goed voor zorgen. Dat zijn de kleuren die je graag draagt, ongeacht de mode – want stijl is blijvend en weerspiegelt altijd je persoonlijkheid en stemming. Daarom is het goed altijd de betekenis van een kleur te weten. Ze dragen een boodschap en beïnvloeden wat anderen over je denken. Zorg dus dat je weet wat welke kleur zegt. Vermijd kleuren waarin je je niet op je gemak voelt en draag kleuren die je er stralend doen uitzien. Ongeacht welke kleur je kiest, de helderheid van de kleur geeft ook belangrijke signalen aan de wereld om je heen. De belangrijkste regel? Als je goed zorgt voor je kleuren, helpen zij om het beste in je naar boven te halen. Hier lees je hoe je dat doet.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Lees altijd de etiketten met de wasvoorschriften op je gekleurde kleding.
  • Gekleurde kleding die thuis gewassen kan worden, moet je eerst sorteren op kleur. Scheid licht van donker, helder van verschoten.
  • Heldere kleuren zoals paars, rood, oranje en helder geel kunnen samen worden gewassen. Helder blauw en groen kan ook samen in de was. Als je één artikel hebt dat met niets anders gewassen kan worden, kun je overwegen het met de hand te wassen.
  • Kijk goed of er vlekken zitten op je gekleurde kleding, en behandel deze met een kleine hoeveelheid wasmiddel. De kracht van de vlekverwijderaar van Ariel verricht vervolgens wonderen.
  • Draai je nieuwe gekleurde kleding binnenstebuiten en stop ze in de wasmachine. Doe de machine niet te vol en gebruik voor de kleding een zo mild mogelijk programma om de kleding schoon te krijgen. Een mild of medium wasprogramma zou voldoende moeten zijn. Vooral als je een wasmiddel van Ariel gebruikt.
  • Was je nieuwe gekleurde kleding in koud water en gebruik Ariel.
  • Verwijder je gekleurde kleding uit de machine zodra het wasprogramma is afgewerkt. Als gekleurde kleding in een wasmachine blijft zitten, kunnen de kleuren afgeven op andere kledingstukken.
  • Hang je gekleurde kleding uit om te drogen. Vermijd het gebruik van de droger indien mogelijk, omdat door het gebruik van een droger je kleding sneller verbleekt en ook vlekken, die je tijdens je inspectie misschien hebt gemist, hardnekkiger worden.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild