How to use Unstoppables

Hoe gebruik je Lenor Unstoppables?

Lenor Unstoppables is een geurbooster die je kleren een onweerstaanbare frisheid geeft, tot wel 12 weken lang.


Lenor Unstoppables is een geurbooster die je kleren een onweerstaanbare frisheid geeft, tot wel 12 weken lang. De innovatieve parels verdelen hun parfum intenser en langer. Ze zijn de perfecte aanvuling voor je wasmiddel en je Lenor-wasverzachter.
Voeg direct toe aan de wastrommel, zodat het parfum gedurende de hele wasbeurt opgenomen kan worden door je kleren. Voeg zo veel toe als je wilt, om jouw gewenste frisheidsintensiteit te verkrijgen.

Hoe gebruik je Lenor Unstoppables?
Zo makkelijk is het dus:

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • strooi de geurbooster in de trommel
  • voeg je kleding en wasmiddel toe
  • voeg Lenor wasverzachter toe

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Rosalie

Rosalie

gemeld

Tof! Ik had staaltjes ontvangen maar was niet zeker van het gebruik. Goede bevestiging dat ik het juist heb gebruikt. Nu dus paar weken wachten en tweede staaltje gebruiken.

  • melden
Betty

Betty

gemeld

Dit is weer duidelijk een extra dubbel duur produkt, zodat je De wasverzachter + de unstoppables moet gebruiken, Ze maken reclame voor de wasverzachter die zg een lekkere geur heeft én de was zacht maakt , dus waarom moet dan deze parfum kralen erbij doen?? Dan werkt dus de geur van de wasverzachter niet goed genoeg!! en daarom willen ze dat je ook dit duur product erbij koopt!!!

  • melden
RebeccaU

RebeccaU

gemeld

Ik ben blij met dit artikel, ik was er niet goed uit of het nu ter vervanging is van wasverzachter of een extra. 't Is dus duidelijk een extra :-)

  • melden
Angil

Angil

gemeld

Als ik de reactie's zie begrijp ik er niets van. Ik heb diverse keren een handvol rose in de wasmachine gedaan, maar ik merk totaal geen resultaat. Het ruikt echt niet lekkerder. Ben ik de enige?

  • melden
tammie

tammie

gemeld

heel goed product

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina