Isake

Isake

Ontdek het verhaal van Isake!


De eerste foto is genomen in de zomer van 1976. Ik, als peuter van ruim één jaar, op de schommel. Mijn ouders aan mijn zijde. Deze foto is genomen in de tuin van de zus van mijn vader. Dit beeld van mijn ouders en mij kan ik gemakkelijk naar 2015 verplaatsen: mijn ouders die mij in 1976 letterlijk een duwtje gaven, geven me nu in 2015 nog elke dag een ‘figuurlijk’ duwtje in de rug. Mijn ouders staan als één man achter mij, hebben mij nooit ergens toe gepusht maar mij altijd gesteund in wat ik doe. Altijd stonden en staan ze klaar met een luisterend oor, met hulp in de tuin, opvang van mijn twee kinderen (12 en 15 jaar) enz. In 1976 duwden ze de schommel, in 2015 duwen ze me nog altijd voort in het leven. En de twee Marcellekes: witter dan wit met Dash tabs natuurlijk!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

silke_v

silke_v

gemeld

super leuke foto! en een mooi verhaal, jullie verdienen het zeker om te winnen!

  • melden
renateken

renateken

gemeld

yes yes yes sx3

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Verrassingsbrood én champagne

Verrassingsbrood én champagne

pain-surprise

Snijd de hoed van het brood en 1 cm van de korst onderaan. Gebruik een mes met een lang en fijn lemmet om het kruim rondom los te snijden

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina