Klaar voor een frisse zomerstijl?

Klaar voor een frisse zomerstijl?

De zomer is hét moment om er stijlvol uit te zien zonder inspanning. We kiezen vaak elk jaar dezelfde go-to look, omdat we weten dat we met onze trouwe linnen bloezen en onze favoriete sandalen de zomermaanden zullen doorkomen. Maar op een bepaald moment laat diezelfde look ons koud en willen we iets nieuws proberen.


Kleine aanpassingen kunnen een grote impact hebben. Je hoeft geen fortuin uit te geven aan een volledig nieuwe garderobe. Dit zijn onze toptips om je zomerstijl op te frissen en met volle teugen van de zomermaanden te genieten:

Verander je geur

68% van ons verbindt fris ruikende kleren met geluk*. Dat is een goede reden om je geurroutine te veranderen en van wasverzachter te wisselen zodat je kleren de hele zomer fris ruiken.

Combineer casual en chic

Laat de fashionista in jou naar boven komen met een ontspannen en moeiteloze look. Combineer je favoriete katoenen t-shirt met een chique rok voor maximaal comfort. Voor wat extra glamour kan je het geheel afwerken met een paar blinkende oorbellen.

Lenor

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Personaliseer een klassiek stuk

Eenvoudig, maar heel stijlvol. Geef je outfit de finishing touch door een kleine broche op je jasje te spelden.

De zomerstijl kan leuk, vrij en super fris zijn. Lenor viert de zomer met frisheid die zeven keer langer duurt** met de meest sensuele geuren uit de Lenor-reeks. Welk avontuur je ook onderneemt met je zomerstijl, dankzij de onweerstaanbare combinatie van zachtheid en frisheid kan je nog meer van de zomerzon genieten.

De reeks geuren, o.a. het exotische ‘Ruby Jasmine’ en het verfijnde ‘Amber Flower’, geeft je kleren een zachte, langdurige frisheid die je kleerkast nieuw leven inblaast en je de hele zomer lang in een verkwikkende geur hult.

*De consumentendata werden verzameld door middel van een online enquête bij een nationaal representatieve steekproef van 1.004 mensen in het VK. De enquête gebeurde in opdracht van P&G Fabric Care voor het merk Lenor en werd uitgevoerd door Bilendi tussen 16 en 20 december 2016.

**vs. Lenor Pure Care

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina