Martine, Saint-Amand.

Martine, Sint Amands

Ontdek het verhaal van Martine!


Dit was altijd al één van onze lievelingsfoto’s. Hij staat al jarenlang in een kader op onze buffetkast. Het was echt een prachtige dag toen. Zo één van die eerste mooie lentedagen. Onze twee schatjes hadden net hun eerste fietsje gekregen, en we gingen een toertje doen. We hebben een toevallige passant gevraagd om een foto van ons te maken. Ik weet nog dat mijn man bijna een kramp kreeg omdat hij dat kleine duiveltje moest rechthouden. Vandaar die grijns, waarschijnlijk. Ik vond het dan ook een superleuk idee van onze meisjes om 20 jaar later nog eens dezelfde foto te maken. Mijn man en ik zijn wel wat veranderd, maar onze twee oogappels zijn nog even grote schatjes!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador