Must-haves voor je garderobe

Must-haves voor je garderobe

Wil je eindelijk eens je garderobe eens opfrissen maar denk je dat je budget dat niet toelaat? Natuurlijk wel! Ontdek in dit artikel hoe je dat doet.


Het is moeilijk om je garderobe te vernieuwen maar toch je budget te respecteren. Winkels hebben altijd de laatste modes en daardoor worden we meteen in verleiding gebracht!

Luister naar je hart, maar redeneer met je verlangen. Zo doe je dat:

Begin met je kleren te herontwerpen. Op internet vind je eindeloos veel tips om oude kleren om te toveren tot iets nieuwer dat trendy en uniek overkomt. Verander een shirt in een jurk of tover een sjaal om in een rok. Het is werkelijk de goedkoopste, maar zeker ook de meest bevredigende manier.

Overweeg accessoires te gebruiken. Een eenvoudig accessoire kan je al een totaal nieuwe look geven, en de lang vergeten kledij dat achterin de kast ligt een nieuw leven geven. Overdrijf met bepaalde dingen, en durf extravagant over te komen.

Koop onveranderlijke (kleding)stukken en kies niet altijd voor de nieuwste kleuren. Je weet zelf wat het beste bij je past. Seizoenen veranderen, maar je stijl moet niet elke keer met de nieuwste collecties mee veranderen. Het is beter dat je ervaring de keuze van je kleding bepaalt dan de nieuwste trends. Kleren maken niet de vrouw – integendeel.

Behoud de kleuren. Keer je kleding binnenstebuiten voordat je het op lage temperatuur wast, en vermijd overmatig zonlicht.

Tip van Ariël:

Propere kledij die lekker fris ruikt is altijd aangenamer om te dragen. Gebruik Ariël om je was een frisse toets te geven en om kledij te dragen met een heerlijk parfum.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Anoeshka

Anoeshka

gemeld

Zwart vind ik nog steeds de meest tijdloze en niet seizoensgebonden kleur!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Broccoliburgers

Broccoliburgers

Broccoliburgers

Oogsten de groene boompjes maar matig succes op het bord, verwerk ze dan eens tot een burger. Meng met aardappels, voeg er een handvol kruiden aan to...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow