Ontspannen in bad gaan

Ontspannen in bad gaan

Na een lange en zware dag is het heerlijk om een bad te nemen en lekker te ontspannen. Met deze tips maak je het nog beter!


Een bad nemen na een lange en vermoeiende dag is wellicht een van de beste manieren om te ontspannen. De dagelijkse spanningen en zorgen verdwijnen langzaam uit ons lichaam en we zijn klaar om stressvrij van een goede nachtrust te genieten.

Ontspannen in bad: de voorbereiding

Voordat we in het lekker warme water plaatsnemen, kunnen we het ontspanningsritueel extra gezellig maken door enkele maatregelen te treffen. Natuurlijke producten met verfrissende geuren en aroma’s zijn hier aanbevolen. Ook enkele geurkaarsen in de badkamer voorzien en de lichten dimmen zorgt voor sfeer. Laat ons ook proberen alle negatieve gedachten uit ons hoofd te verjagen.

Lavendel en ylang-ylang zijn aroma’s die vaak gebruikt worden om in een ontspannen staat een bad te nemen. Voor een aangename ervaring kiezen we eerder voor munt, eucalyptus, cacao of gember. Willen we écht genieten van een verfrissende geur, is het beter om producten op basis van citrus, lemongrass of meloen te gebruiken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ontspannend bad

Je gelooft het niet, maar thuis een bad nemen kan net zo ontspannend zijn als dat in een spa het geval is. De badkuip met warm water vullen en kiezen voor een badproduct met parfum naar keuze, is reeds een eerste stap.

  • Een halfuurtje voor we in bad gaan, plaatsen we de kaarsen in de badkamer en steken we ze aan.
  • Nadien vullen we de badkuip met warm water en kiezen we een badproduct met parfum naar keuze.
  • Nu kunnen we een bad nemen en minstens 30 minuten ontspannen. Was en scrub je lichaam schoon met mineraalzout.
  • Na het baden smeren we onszelf in met bodylotion om de huid een extra verzorging te geven. Natuurlijke producten zijn hier aangewezen, en we moeten zeker ons type huid in rekening nemen. Spray ook wat mineraalwater over je huid om deze te laten ontspannen.
  • Tenslotte trekken we onze zachte badjas aan gevolgd door iets dat nog zachter aanvoelt, en comfortabel zit. We zorgen ervoor dat de kledij proper is en fris ruikt. Een frisse geur verkrijgen we steeds door gebruik te maken van Lenor bij het wassen van de kledij. Daarnaast zal het heerlijke parfum ons een lekker luxueus gevoel schenken.

Doe jij iets anders dan een bad nemen om je te ontspannen? Vertel het ons!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer