Ontspannen in bad gaan

Ontspannen in bad gaan

Na een lange en zware dag is het heerlijk om een bad te nemen en lekker te ontspannen. Met deze tips maak je het nog beter!


Een bad nemen na een lange en vermoeiende dag is wellicht een van de beste manieren om te ontspannen. De dagelijkse spanningen en zorgen verdwijnen langzaam uit ons lichaam en we zijn klaar om stressvrij van een goede nachtrust te genieten.

Ontspannen in bad: de voorbereiding

Voordat we in het lekker warme water plaatsnemen, kunnen we het ontspanningsritueel extra gezellig maken door enkele maatregelen te treffen. Natuurlijke producten met verfrissende geuren en aroma’s zijn hier aanbevolen. Ook enkele geurkaarsen in de badkamer voorzien en de lichten dimmen zorgt voor sfeer. Laat ons ook proberen alle negatieve gedachten uit ons hoofd te verjagen.

Lavendel en ylang-ylang zijn aroma’s die vaak gebruikt worden om in een ontspannen staat een bad te nemen. Voor een aangename ervaring kiezen we eerder voor munt, eucalyptus, cacao of gember. Willen we écht genieten van een verfrissende geur, is het beter om producten op basis van citrus, lemongrass of meloen te gebruiken.

Ontspannend bad

Je gelooft het niet, maar thuis een bad nemen kan net zo ontspannend zijn als dat in een spa het geval is. De badkuip met warm water vullen en kiezen voor een badproduct met parfum naar keuze, is reeds een eerste stap.

  • Een halfuurtje voor we in bad gaan, plaatsen we de kaarsen in de badkamer en steken we ze aan.
  • Nadien vullen we de badkuip met warm water en kiezen we een badproduct met parfum naar keuze.
  • Nu kunnen we een bad nemen en minstens 30 minuten ontspannen. Was en scrub je lichaam schoon met mineraalzout.
  • Na het baden smeren we onszelf in met bodylotion om de huid een extra verzorging te geven. Natuurlijke producten zijn hier aangewezen, en we moeten zeker ons type huid in rekening nemen. Spray ook wat mineraalwater over je huid om deze te laten ontspannen.
  • Tenslotte trekken we onze zachte badjas aan gevolgd door iets dat nog zachter aanvoelt, en comfortabel zit. We zorgen ervoor dat de kledij proper is en fris ruikt. Een frisse geur verkrijgen we steeds door gebruik te maken van Lenor bij het wassen van de kledij. Daarnaast zal het heerlijke parfum ons een lekker luxueus gevoel schenken.

Doe jij iets anders dan een bad nemen om je te ontspannen? Vertel het ons!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

Met Dash en Whirlpool kun je rekenen op een onberispelijke verzorging van je wasgoed. Wasbeurt na wasbeurt ben je zeker van een schitterend resultaat. Bij aankoop van een Whirlpool** wasmachine of droogkast krijg je nu een fantastisch cadeau: 6* maanden gratis wassen met Dash 3in1 PODS.

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
100% georganiseerd

100% georganiseerd

100% georganiseerd

Nu is die mooie zomer wel echt voorbij. School en werk zijn weer herbegonnen. Dus het is opnieuw alle hens aan dek. Mét de bijbehorende korte dagen en lange to-dolijstjes. Stress? Adem rustig in en lees verder.

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow