Oost west, thuis best.

Oost west, thuis best

Slechte dag achter de rug? In enkele stappen geef je je thuisomgeving een lekker ontspannende sfeer. Ontdek ze hier.


Warme chocolademelk… magisch

Op een kille avond is een kop warme chocolademelk je beste vriend. Hoeveel deugd dit warme drankje kan doen laten we jullie zelf ontdekken… Extra pit in je chocolademelk kan je geven met wat pepermunt, anijs of pompoen. Niet gevreesd indien je chocolade op je kledij gemorst heb, voor Dash is dat geen probleem.

Warme, zachte kousen

Wat een vooruitzicht: thuiskomen, een losse broek aantrekken met warme sokken en in de zetel neerploffen met een boek of leuke film. Geen afleidingen van je gsm die je intussen allang op stil hebt gezet, met een donzig dekentje en een lekker tussendoortje maakt het plaatje compleet. Vooral de warme sokken zijn belangrijk in de winter, want koude voeten willen we koste wat kost vermijden!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Spa thuis

Een spa is niet zo ingewikkeld na te bootsen. Zorg voor ontspannende geurkaarsen en schuimzeep in de badkamer. Je humeur speelt ook een grote rol in het comfort, en een relaxerend warm bad kan hier zeker bij helpen. Lichten uit, kaarsen aan, klassieke muziek en genieten maar. Maak je je gereed om onder de wol te kruipen, dan raden we zeker aan dat je schoon en fris ruikend beddengoed voorziet voor de beste nachtrust.

Tijd voor een film

Een film is nooit een slecht idee, omdat je aan de hand van je filmkeuze de sfeer kan bepalen. Is het een bikkelharde actiefilm of juist een romantische komedie, het is altijd gezellig om van de film te genieten met je partner, vrienden of zelfs helemaal in je eentje. Want soms, doet eventjes alleen zijn ook deugd.

Wat zijn jouw tips voor wanneer je het even niet meer ziet zitten?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer