Rusten en ontspannen opstaan

Rusten en ontspannen opstaan

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat krijgt onze neus een waaier aan geuren te verwerken. Ontdek hier welke aroma’s ons een goede nachtrust gunnen.


Na een goede nachtrust is een ochtendritueel die ons toelaat in ontspannen toestand de dag te beginnen, de sleutel tot een succesvolle dag. Ben je eigenlijk ooit al stilgestaan bij de geuren die we elke ochtend oppikken? Het begint van zodra we wakker worden door de wekker en we ons toch nog even omdraaien in bed. Nog enkele minuten de ogen sluiten en proberen verder te genieten van dat ontspannen gevoel, maar…

…Inderdaad. Het alarm is onverbiddelijk want we moeten vroeg opstaan. We leggen het alarm het zwijgen op en zwaaien onze benen uit bed. We staan op en halen eens diep adem, waarbij we merkt dat de slaapkamer wat frisse lucht kan gebruiken. We openen een raam en onze neus pikt meteen op dat het geregend heeft. Na een frisse douche drogen we onszelf af met een heerlijk zachte handdoek, dat bovendien nog eens verfrissend lekker ruikt dankzij de zorg van Lenor. We nemen plaats aan de ontbijttafel met een verse kop koffie en de krant, en we kunnen al meteen de geur van vers gedrukte inkt ruiken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Het zijn de geuren van ons ochtendritueel die onze dag maken, en het ruiken van aangename aroma’s behoort tot de beste tips om wakker te worden. Hoe ontspannener je aan je dag begint, hoe meer je uit je dag haalt is dus de vuistregel.

Verse koffie, vers brood, parfum,… Wat is jouw lievelingsgeur ’s ochtends?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina