Rusten en ontspannen opstaan

Rusten en ontspannen opstaan

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat krijgt onze neus een waaier aan geuren te verwerken. Ontdek hier welke aroma’s ons een goede nachtrust gunnen.


Na een goede nachtrust is een ochtendritueel die ons toelaat in ontspannen toestand de dag te beginnen, de sleutel tot een succesvolle dag. Ben je eigenlijk ooit al stilgestaan bij de geuren die we elke ochtend oppikken? Het begint van zodra we wakker worden door de wekker en we ons toch nog even omdraaien in bed. Nog enkele minuten de ogen sluiten en proberen verder te genieten van dat ontspannen gevoel, maar…

…Inderdaad. Het alarm is onverbiddelijk want we moeten vroeg opstaan. We leggen het alarm het zwijgen op en zwaaien onze benen uit bed. We staan op en halen eens diep adem, waarbij we merkt dat de slaapkamer wat frisse lucht kan gebruiken. We openen een raam en onze neus pikt meteen op dat het geregend heeft. Na een frisse douche drogen we onszelf af met een heerlijk zachte handdoek, dat bovendien nog eens verfrissend lekker ruikt dankzij de zorg van Lenor. We nemen plaats aan de ontbijttafel met een verse kop koffie en de krant, en we kunnen al meteen de geur van vers gedrukte inkt ruiken.

Het zijn de geuren van ons ochtendritueel die onze dag maken, en het ruiken van aangename aroma’s behoort tot de beste tips om wakker te worden. Hoe ontspannener je aan je dag begint, hoe meer je uit je dag haalt is dus de vuistregel.

Verse koffie, vers brood, parfum,… Wat is jouw lievelingsgeur ’s ochtends?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

6* maanden gratis wassen met Dash en Whirlpool!

Met Dash en Whirlpool kun je rekenen op een onberispelijke verzorging van je wasgoed. Wasbeurt na wasbeurt ben je zeker van een schitterend resultaat. Bij aankoop van een Whirlpool** wasmachine of droogkast krijg je nu een fantastisch cadeau: 6* maanden gratis wassen met Dash 3in1 PODS.

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
100% georganiseerd

100% georganiseerd

100% georganiseerd

Nu is die mooie zomer wel echt voorbij. School en werk zijn weer herbegonnen. Dus het is opnieuw alle hens aan dek. Mét de bijbehorende korte dagen en lange to-dolijstjes. Stress? Adem rustig in en lees verder.