Schone was in belangrijke situaties

Schone was in belangrijke situaties

Kleren laten een indruk achter. En indrukken kunnen soms iets anders zeggen dan de directe boodschappen die wij zouden willen overbrengen. Op indrukken gebaseerde meningen zijn een belangrijk onderdeel van elke interactie, zo niet de belangrijkste.


In harmonie zijn met onszelf verwijst niet alleen naar innerlijke harmonie, maar wordt ook toegepast op hoe je eruit ziet, vooral in specifieke situaties.

Je voorbereiden op een sollicitatiegesprek is een uitdaging voor iedereen. Om er het beste van te maken, moet je je bewust zijn van de kleine trucs die bijdragen tot succes, uiteraard naast relevante kennis en een overtuigende persoonlijkheid.

Houd altijd in gedachten dat er slechts één ding erger is dan niet netjes genoeg gekleed zijn, en dat is te netjes gekleed zijn ten opzichte van de interviewer. Voor een sollicitatiegesprek moet de uitspraak van Oscar Wilde "Je kunt nooit te goed gekleed of te hoog opgeleid zijn", wel even opnieuw bekeken worden. Zorg dat je bekend bent met het profiel van het bedrijf waar je wilt solliciteren en pas je kleding daarop aan.

Probeer je te kleden in laagjes. In dat geval kun je je comfortabel voelen, zelfs als het een beetje te koud of te warm is in het kantoor; anders zou je tegenover je gesprekspartner kunnen zitten met een rood gezicht of een kleumend lichaam. Fysiek ongemak kan een negatief effect hebben op je prestaties.

Besteed aandacht aan kleine details met betrekking tot de stoffen van de kleren die je draagt. Gebreide of wollen truien kunnen pluizen achterlaten op een witte blouse. En die zijn meestal zeer weerbarstig wanneer je probeert om je ervan te ontdoen...

Draag fris gewassen kleren. Schone kleren geven je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt, zodat je je volledig kunt concentreren op je prestaties. Geuren spelen een belangrijke rol in sociale interacties, zelfs onbewust. Je kunt beter voorafgaand aan het interview je kleren wassen dan een aanzienlijke hoeveelheid parfum gebruiken.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Tips voor perfect wasgoed

Tips voor perfect wasgoed

Tips voor perfect wasgoed

Wassen is geen eenvoudige taak als je geweldige resultaten wilt. Maar met de juiste stappen en hulpjes is het ook geen ingewikkelde wiskunde. En weet je wat? Perfect wasgoed geeft je meer tijd voor belangrijke dingen in je leven.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Hoe houd je je kleding mottenvrij?

Hoe houd je je kleding mottenvrij?

Hoe houd je je kleding mottenvrij?

Houd motten uit je kledingkast en verhinder zo dat de vervelende larven je favoriete kleding opeten.