Seizoensuitverkoop

Seizoensuitverkoop

Kan jij ook niet meer wachten tot de solden beginnen? Deze tips helpen je om goede zaken te doen tijdens de koopjes!


We houden van de koopjesperiode. Niet alleen blijft onze portemonnee een beetje zwaarder na het inkopen, maar het is de slimste manier om in te kopen. Het is de periode van het jaar waar we vestimentaire beslissingen zullen maken: zal het dat prachtig zwarte jurkje worden of kiezen we eerder voor een compleet nieuwe look? Hoe dan ook, we zijn sowieso gereed voor het begin van de solden!

  1. De trends hoeven we niet te volgen, want onze eigen smaak kennen we reeds. Waar we wel op kunnen anticiperen is hoeveel de kinderen gaan groeien. De sperperiode is het ideale moment om na te denken over welke basics we in huis gaan halen aan een scherpe prijs.
  2. Inspecteer steeds je kledingkast voordat je naar het winkelcentrum vertrekt. Welke kledingstukken heb je écht nodig? Maak een lijstje, en zorg dat je daar niet van afwijkt!
  3. Hebben we af en toe last van impulsaankopen? Alle etalages met fraaie kleding en hoge kortingen zijn precies methodes om ons een zulke aankopen “aan te smeren”. Natuurlijk bestaan er situaties waar we aan zulke impulsen mogen toegeven. De start van de solden betekent dat we een item kunne tegenkomen dat we al jaren zoeken, dus we mogen het gerust kopen! Wees echter zeker van je keuze. Als we iets erg leuks vinden maar we blijven onzeker kunnen we het nog even terughangen. Als we het kledingstuk op het einde van het solden shoppen maar niet uit ons hoofd krijgen, mogen we het gerust gaan halen. We zorgen er natuurlijk wel voor dat niemand het intussen heeft meegenomen!
  4. Onze belangrijkste regel tijdens de uitverkoop is, dat wanneer we het voor de volle prijs niet zouden aanschaffen, dit niet betekent dat we geld besparen wanneer we het wel kopen maar dan met 50% korting. Het betekent juist dat we 50% meer hebben uitgegeven dan we eigenlijk van plan waren.
  5. We zorgen er ook voor even een kijkje te nemen op internet bij de start van de solden, omdat we ook online uitstekende koopjes kunnen doen. Nog even de maten van de kinderen en van manlief nakijken en zeker het retourbeleid van de webshop controleren! Op die manier kunnen we altijd gemakkelijk en veilig online winkelen. Kortingen kunnen in webwinkels oplopen tot wel -80%!
  6. Slimme aankoop gedaan? Dan zorgen we ook voor slimme zorg en bescherming. Onze nieuwe aanwinsten verzorgen we met Bonux, zodat we er extra lang van kunnen genieten.
Bonux 1
Bonux
(102)

Proper, fris en betaalbaar.

Ontdek nu!

Weet jij nog wanneer je beste koopje ooit hebt gedaan? Dat horen we graag!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador