Spendeer extra tijd met je familie

Spendeer extra tijd met je familie

Heb je goede voornemens voor dit jaar? Meer tijd doorbrengen met de familie is altijd een goed idee. We lezen hier hoe we dat best aanpakken.


We zijn ervan overtuigd dat “de was beter doen” of “meer tijd nemen om de was te doen” niet op je lijstje van goede voornemens stond. Waarschijnlijk dacht je eerder aan wat meer tijd doorbrengen met familie, of extra tijd maken om dingen te doen waar je van houdt. Laat ons dus hier enkele tips doornemen!

Als vrouw, mama, echtgenote én vriendin hebben we haast geen tijd meer voor onszelf. Stond je er al eens bij stil hoeveel tijd je besteedt aan werk, huishouden, studeren, opvoeden, je kinderen en jezelf? Wat valt je op wanneer je hierover nadenkt? Inderdaad, we spenderen niet voldoende tijd aan de zaken die we belangrijk vinden. Laat ons het jaar beginnen door nieuwe dingen te doen, en door tijdrovende zaken simpeler te maken.

Houd het einddoel steeds voor ogen. Je moet je leven gemakkelijk maken zodat je ten volle kan genieten van je gezin. Gemak en comfort staan daarom erg hoog op het verlanglijstje.

Zorg voor een notitieboekje waar je alle dagelijkse en wekelijkse schema’s in opschrijft. Ook checklists, agenda van de familieleden en to-do’s kan je hierin opnemen. Leg dit boekje ergens centraal in huis zodat iedereen zijn bijdrage kan doen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kom elke week samen met het hele gezin. Alle belangrijke gebeurtenissen en klusjes kunnen op dit moment dan tezamen worden besproken. Op die manier is iedereen op de hoogte van de gang van zaken en zijn er geen onaangename verrassingen.

Doe het niet allemaal alleen. Van zodra iemand zijn of haar hulp wenst aan te bieden, laat het toe!

De was doen is simpel. Verminder de tijd dat je spendeert in het huishouden en gebruik een efficiënt wasmiddel dat je was weer stralend maakt na de eerste wasbeurt!

Hopelijk hielpen deze tips. Heb je echter bijkomende ideeën? We horen ze graag!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador