Tips en tricks voor een snellere wasroutine in de zomer

Tips en tricks voor een snellere wasroutine in de zomer

Zelfs als je jezelf een wasexpert vindt en je al decennia de was doet, kan de was nog steeds overweldigend zijn. De steeds groter wordende hoop kleren kan ons angstig maken, vooral in de zomer. Het laatste waar we zin in hebben is de hoop wasgoed aanpakken – we genieten liever van onze vrije tijd in de zomerzon.


Met Ariel hoeft de was je geen stress te bezorgen. We willen allemaal een snellere routine leren waarmee onze kleren er zo lang mogelijk zo goed als nieuw uitzien. Volg deze simpele stappen om je wasroutine te vereenvoudigen en je kleren langer proper en nieuw te houden.

Doe de wasmachine niet te vol

Denk je dat je meer tijd bespaart als je de wasmachine volledig volpropt? Dan heb je het mis! Moderne, waterzuinige wasmachines zijn ontworpen om minder water te gebruiken, dus zorg ervoor dat je de wasmachine niet te vol doet. Zorg dat je hand nog dwars in de trommel bovenaan kan. Zo weet je zeker dat je kleren efficiënt gewassen worden.

Hou de wasmachine proper

Als je teleurgesteld bent door de ruwheid van je kleren en je ze steeds opnieuw wast om betere resultaten te krijgen, zorg er dan voor dat je regelmatig het doseerbakje schoonmaakt met warm water om te voorkomen dat de sifon verstopt raakt. Soms is een verstopte sifon de enige reden dat je wasmachine geen geweldige resultaten levert.

Ariel PODS 3in1

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Schone kleren, zo goed als nieuw

Ga de strijd aan met koppige vlekken en hou je witte kledij stralend wit met één eenvoudige stap: de Ariel 3in1 PODS. Geen lange wasbeurten meer: dankzij Ariels uitstekende vlekverwijderingstechnologie volstaat één POD in de wasmachine per wasbeurt.

De Ariel 3in1 PODS geven het begrip ‘schoon’ een nieuwe betekenis en maken je wasgoed ‘zo schoon als nieuw’. De Ariel 3in1 PODS hebben een vooruitstrevende schoonmaakformule voor een schoon waarbij niet enkel de vlekken verwijderd worden. De ‘Fibre Science’ in 3 stappen zorgt ervoor dat je kledij wordt gereinigd, beschermd en versterkt. Hou je witte was stralend wit en je kledij langer zo schoon als nieuw – een eenvoudige stap voor prachtige kleren.

*Hou wasmiddelcapsules altijd uit de buurt van kinderen

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina