Tips voor een veilige wasruimte

Tips voor een veilige wasruimte

Een huis is echt het hart van het gezin. Een schoon huis is belangrijk – net zoals het belangrijk is om ervoor te zorgen dat het veilig is. Of je nu zelf kleintjes hebt of vrienden en familie met kinderen, je kunt je alleen ontspannen als je weet dat je huis veilig is voor iedereen. Hier zijn een paar eenvoudige stappen waarmee je van de wasruimte een veiligere plek kunt maken.


Omdat we weten dat de was één van je dagelijkse of wekelijkse taken is, zijn er kleine maar belangrijke stappen die je moet ondernemen om te zorgen dat je wasruimte veilig is. Er zijn bepaalde dingen die je kunt doen in je wasruimte, badkamer, keuken of zelfs in je woonkamer om je huis en gezin veilig te houden.

  1. Lees de aanwijzingen voor elk wasproduct dat je gebruikt zorgvuldig door.
  2. Droog je handen vóór je een verpakking met wasmiddel oppakt.
  3. Wees voorzichtig wanneer er waspoeder of vloeistof is gemorst.
  4. Ruim gemorst wasmiddel op, en was je handen als er wasmiddel op komt.
  5. Zorg wanneer je klaar bent, dat je het product volledig sluit om ongelukken te helpen voorkomen.
  6. Verwijder of recycleer lege verpakkingen, gebruik ze niet opnieuw.
  7. Bewaar alle producten buiten het bereik van kinderen.
  8. Als iemand in je huishouden een ongelukje krijgt of in contact komt met een reinigingsproduct, bel je de huisarts voor advies – als je denkt dat het een noodgeval is, neem dan geen risico en bel de hulpdiensten. Door het etiket zorgvuldig te lezen, kun je ongevallen voorkomen en weet je wat je moet doen in geval van blootstelling.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Home, Happy Home!

Home, Happy Home!

Home, Happy Home!

Een huis is het hart van het gezin. Het is belangrijk voor ons om een gelukkig, comfortabel en schoon huis te hebben - en het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het veilig, duurzaam en efficiënt is. Schoonmaakproducten zijn onderdeel van het dagelijks leven, en dus is het belangrijk dat we de juiste keuzes maken: welke producten kopen we en hoe bergen we ze op.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!