Tips voor perfect wasgoed

Tips voor perfect wasgoed

Wassen is geen eenvoudige taak als je geweldige resultaten wilt. Maar met de juiste stappen en hulpjes is het ook geen ingewikkelde wiskunde. En weet je wat? Perfect wasgoed geeft je meer tijd voor belangrijke dingen in je leven.


Als je geen perfecte wasresultaten hebt, wie of wat geef je dan de schuld? Misschien iemand die je slecht advies gaf? Of misschien is je wasmiddel in gebreke gebleven? Of klopte de dosering niet? Of misschien is je wasmachine oud? Misschien is het gewoon dat je niet alle stappen hebt genomen die nodig zijn voor onberispelijke wasresultaten.

Ja, onberispelijke wasresultaten vragen om 3 stappen. Laten we eens kijken. Wanneer heb je geweldige resultaten het meest nodig? Als je een moeilijke vlek hebt, bijvoorbeeld. Je moet het volgende doen:

  1. De vlek verwijderen.
  2. Maak het hele kledingstuk schoon en helder.
  3. Maak het fris en draagklaar.

Maar die 3 stappen alleen zijn nog niet genoeg. Je hebt de juiste producten nodig voor geweldige resultaten en je moet ze SAMEN gebruiken omdat ze in combinatie elkaars prestaties kunnen verbeteren, en precies doen wat je wasgoed nodig heeft. Hier lees je hoe je de 3 stappen best kunt uitvoeren.

  1. Behandel de vlek vooraf met Dash Vlekverwijderaar om hardnekkige vlekken te verwijderen.
  2. Gebruik Ariel of Dash waspoeder/wasmiddel tijdens de wascyclus voor onberispelijk schone en heldere kleren.
  3. Eindig de was met je favoriete product van Lenor voor zachte en frisse kleren, zodat je klaar bent om er perfect uit te zien.

Deze producten leveren samen perfectie, en jij maakt de resultaten perfect met je zelfvertrouwen en trots, en als je er onberispelijk uitziet, kan je verdergaan en ook perfectie in huis creëren.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

100% georganiseerd

100% georganiseerd

100% georganiseerd

Nu is die mooie zomer wel echt voorbij. School en werk zijn weer herbegonnen. Dus het is opnieuw alle hens aan dek. Mét de bijbehorende korte dagen en lange to-dolijstjes. Stress? Adem rustig in en lees verder.

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

De meeste mensen kennen de ziektebestrijdende eigenschappen van antioxidanten. Ze bevatten nuttige stoffen die cellen beschermen tegen schade die doo...

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels
6

Kleurrijke beschilderde houten lepels, vorken en spatels brengen kleur in iedere keuken. Erg handig ook als je allergieën of speciale dieetnoden hebt, want dan het erg belangrijk zijn om te weten welke kleur lepel je waarvoor gebruikt. Nog leuker is dat het ongeveer net zoveel tijd kost om je lepels te versieren als om lunch klaar te maken.

You have already participated to this slideshow