Voor elk lichaamstype is een vest

Voor elk lichaamstype is een vest

Hoe je goed voor de dag kan komen hangt af van je type lichaam. We vertellen je in dit artikel welke vest het beste past bij jouw lichaamstype.


Bepaalde kledingstukken zijn tijdloos omdat ze simpelweg bij alles passen. Een cardigan is zo’n type vest die haast bij alles past. We kunnen echter niet zomaar een willekeurige vest aantrekken. Hoe weten we dan welke vest er bij ons lichaamstype past? Dat vertellen we hieronder.

Zandloperfiguur

Wanneer je over dit lichaamstype beschikt zijn de borsten en heupen in gelijke grootte. Vermijd extra bedekking rond de borststreek en kies voor stretch en effen donkere kleuren. Zo vestig je niet teveel aandacht op je rondingen. Trek ook een licht zijden blouse aan gecombineerd met een lichte cardigan. Een getailleerde vest is het beste voor je lichaamstype, zeker als de vest stopt op heuphoogte. Je zandloperfiguur zal op die manier benadrukt worden.

Appelfiguur

Vrouwen die een appelfiguur hebben, hebben brede schouders en smalle heupen. Om die reden wil je met een vest de aandacht naar beneden richten. Hoge broeken en felle kleuren zijn dus ideaal voor jouw lichaamstype. Monochrome kleuren geven de indruk dat je langer bent, maar drukke afdrukken op een topje moet je eerder vermijden. Lange vesten passen ook goed bij je lichaamstype, maar laat ze open zodat je het optische effect creëert dat je lichaam langer lijkt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Peerfiguur

Bij een peerfiguur zijn de heupen breder dan de borst. Daarom is het voor dit lichaamstype belangrijk om volume toe te voegen aan de schouders en aandacht weg te trekken van de heupen. Een push-up BH, diepe decolletés en topjes die strak om de taille zitten zijn een goede optie voor de peerfiguur. Een lange vest met brede mouwen ziet er ook geweldig uit voor vrouwen met een peerfiguur. Een dun riempje mag natuurlijk niet ontbreken om de look af te maken.

Banaanfiguur

De banaanfiguur is de makkelijkste te kleden, volgens experts. Dit is omdat de schouders in verhouding zijn met de taille en de heupen. Vrouwen met dit lichaamstypekiezen beter voor kleding die de lengte breekt, en kleden zich in verschillende lagen. Een lange vest is een optie, maar vergeet niet de taille de accentueren met een riem. Riemen zijn uitstekende accessoires als we aandacht willen vestigen op de figuur.

Nu weet je wat voor kledij past bij je lichaamstype. Met een efficiënt wasmiddel kan je ervoor zorgen dat je nog lang geniet van je vestje!

Weet jij welk lichaamstype je hebt? Deel hier enkele modetips!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina