We love white

We love white

We love white

Niks zo mooi als stralend witte kleren. Zeker in de zomer, want dan doet wit je bruine kleurtje nog beter uitkomen. Maar hoe hou je dat stralend wit zo lang mogelijk wit en in topvorm? We geven je een paar tips.

Een wit hemd was je op 40 graden met een speciaal witwasmiddel. Kies voor het kreukvrij programma en laat het drogen aan een kleerhanger. Strijk het heet, met stoom, liefst als het nog een beetje vochtig is.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Was je witte handdoeken apart van gewone kleren. Zo kunnen de vezels niet beschadigd raken door knopen of ritsen. Gebruik niet meer dan de aangegeven hoeveelheid product. Voor je ze in de droogkast stopt,  schud je ze het best nog eens op.
Zet de droogkast niet op de hoogste stand. Hitte kan de katoenvezels beschadigen. Schud de handdoeken nog eens op op het einde van de droogcyclus. Luchtig opvouwen en klaar.

Witte lingerie was je op lage temperatuur, met een kort programma voor delicate was. Stop je tere spulletjes altijd in een netje. Doe lingerie nooit in de droogkast, maar laat drogen aan de lucht, liefst plat op een handdoek.

Op-en-top zomers, een witte broek, alleen jammer dat je er zo snel vlekken op ziet. Behandel vlekken voor je je broek in de was stopt, anders krijg je ze er nooit meer uit. Gebruik een schrobdop, een vlekverwijderaar of natuurlijke middeltjes zoals ossengalzeep. Wil je je witte broek weer witter krijgen, dan kan het helpen om ze in de zon te leggen, als natuurlijk bleekmiddel.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador