Wees niet bang voor de kleur wit!

Wees niet bang voor de kleur wit!

Eenvoudig, helder en tijdloos.Of je het nu op een normale werkdag draagt of op een speciale gelegenheid, wit is altijd een goede keuze en zorgt dat je er fantastisch uitziet.


Combineer de juiste tinten wit

Er zijn veel tinten die tot de categorie wit worden gerekend. Room, zuiver wit, ivoor, gebroken wit en vanille – om er maar een paar te noemen – kunnen allemaal worden aangeduid als 'wit'. Afzonderlijk van elkaar kun je misschien het verschil niet zien, maar wanneer ze samen worden gedragen wordt het duidelijk. Besteed aandacht aan details! Draag de verschillende tinten niet samen, omdat dit de kleur berooft van zijn natuurlijke kracht: helderheid en eenvoud.

Wit met andere basiskleuren:

- Wit met zwart: Tegenwoordig zijn zwart en wit samen meer casual dan vroeger, maar de combinatie van deze twee kleuren samen is nog steeds eleganter dan wit met een andere kleur. Zorg ervoor dat je outfit perfect past bij de situatie, want er is slechts één ding erger dan niet netjes genoeg gekleed zijn en dat is te netjes gekleed zijn.
- Wit met rood/groen: dit is perfect voor informele dagen, maar let op welk deel van je outfit wit is. Bijvoorbeeld: je favoriete witte top kan mooi passen bij je rode of groene broek of rok, maar andersom werkt het misschien niet goed. Als je witte broeken kiest, besteed dan aandacht aan het soort stof en probeer geen transparante variant te kiezen.

Wastips

Was je witte kleren nooit met andere kleuren. Om de schitterende glans van het wit te behouden gebruik je best een wasmiddel dat speciaal voor witte kleding is zoals Dash 3in1 PODS bijvoorbeeld.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Als de kleren van kant of zijde zijn gemaakt, probeer dan om ze te wassen in een netje dat de kwaliteit en stof zal beschermen. Als je deze eenvoudige technieken volgt, kun je voorkomen dat je witte kleren steeds meer vergelen.

Wit heeft verzorging nodig

Witte kleren worden het makkelijkst vies; een klein vlekje kan je outfit ruïneren. Als je regelmatig naar het solarium gaat, kan de gebruinde huid sporen achterlaten op de kleren, evenals een slecht gekozen deodorant overigens. Draag je witte stukken met speciale aandacht voor deze delicate kwesties.

De kleine details…

Knip bij witte stof altijd de etiketten weg, omdat deze zeker in het oog zullen vallen, vooral als de stof zeer dun of een beetje transparant is. Dat is niet bepaald charmant.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tonneken

Tonneken

gemeld

Geef iedereen een goede dag of avond naargelang het tijdstip maar steeds met een oprechte glimlach dat is mijn motto

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild