WendySmits

WendySmits

Ontdek het verhaal van WendySmits!


43 jaar geleden werden er niet één maar twee kleine spruiten geboren in een gezin van 5 kinderen. Een ééneiïge tweeling, Heidi en Wendy, werden kerngezond geboren. Het was onverwacht omdat onze moeder niet wist dat ze zwanger was van een tweeling. In die tijd was de wetenschap nog niet zo ver gevorderd en de dokter dacht dat één van de baby's dood was in de baarmoeder omdat hij maar één hartslag hoorde. 43 jaar laten hebben we (Heidi en Wendy) zelf een gezin opgericht en zijn we elk onze eigen weg ingeslagen. 43 jaar geleden had onze moeder haar baby's op de arm. Nu dragen wij onze kinderen op de arm en kijkt onze moeder trots toe. En we worden vaak nog vreemd bekeken. Mensen zien dus nog steeds dat we een tweeling zijn.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Verrassingsbrood én champagne

Verrassingsbrood én champagne

pain-surprise

Snijd de hoed van het brood en 1 cm van de korst onderaan. Gebruik een mes met een lang en fijn lemmet om het kruim rondom los te snijden

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina