Zich kleden met stijl tijdens deze winter

Zich kleden met stijl tijdens deze winter

Zin in meer biedt je enkele tips aan om tijdens de winter stijlvol voor de dag te komen!


De dalende temperaturen zijn zaken waar we ons normaal gezien niet zozeer op verheugen. Ontdekken we echter deze stijlvolle combinaties die we zo snel mogelijk willen uitproberen, hebben we al gauw zin in donkere en koude dagen!

Trenchcoats uit katoen en blazers kunnen je volledige outfit oplichten. Deze kledingstukken zijn gewoonweg iconisch en tijdloos, dus zijn ze het hele jaar door gepast. Zeker een trenchcoat kan al gauw jouw ding worden als je er eentje vindt die bij je karakter past. Voeg er een riem of sjaal aan toe om de look nog wat te verbeteren. Het motto van de winter is dan ook: vrouwelijke eenvoud met buitengewone accessoires!

Ook tijdens wisselvallig weer kunnen we dus rekenen op trenchcoats en blazers. Het is echter van groot belang om de wasvoorschriften door te nemen voordat we de kleding wassen. Ariël biedt gelukkig een vlekverwijdering van hoge kwaliteit vanaf een wasbeurt op 30 graden! Je mag dus zeker ook rekenen op Ariël voor een goede schoonmaakbeurt van je (winter)kleding.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Regen betekent niet noodzakelijk dat je meteen witte kleding moet uitsluiten. Witte kleding geeft je namelijk een elegante look. Het geeft aan dat je een durver bent, maar ook een zachtaardig kantje hebt. Je komt zo elegant, onberispelijk en zorgzaam over. Bepaalde vrouwen dragen niet graag witte kleding omdat het snel vuil kan worden, zeker als het gecombineerd wordt met make-up. Oppassen geblazen dus, maar ook in geval van een vlekje hoef je niet te paniekeren. Ariël is de expert in het schoonmaken van delicate kledij.

En als je geen fan bent van witte kleding? Bonte kleuren zijn ook goede manieren om de hele dag op te fleuren. Ook Ariël houdt bonte kleuren levendig. Dit seizoen zijn het de kleuren paars, beige, okergeel en smaragdgroen die je regenachtige middag weer helemaal zullen opklaren!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer