Zich kleden met stijl tijdens deze winter

Zich kleden met stijl tijdens deze winter

Zin in meer biedt je enkele tips aan om tijdens de winter stijlvol voor de dag te komen!


De dalende temperaturen zijn zaken waar we ons normaal gezien niet zozeer op verheugen. Ontdekken we echter deze stijlvolle combinaties die we zo snel mogelijk willen uitproberen, hebben we al gauw zin in donkere en koude dagen!

Trenchcoats uit katoen en blazers kunnen je volledige outfit oplichten. Deze kledingstukken zijn gewoonweg iconisch en tijdloos, dus zijn ze het hele jaar door gepast. Zeker een trenchcoat kan al gauw jouw ding worden als je er eentje vindt die bij je karakter past. Voeg er een riem of sjaal aan toe om de look nog wat te verbeteren. Het motto van de winter is dan ook: vrouwelijke eenvoud met buitengewone accessoires!

Ook tijdens wisselvallig weer kunnen we dus rekenen op trenchcoats en blazers. Het is echter van groot belang om de wasvoorschriften door te nemen voordat we de kleding wassen. Ariël biedt gelukkig een vlekverwijdering van hoge kwaliteit vanaf een wasbeurt op 30 graden! Je mag dus zeker ook rekenen op Ariël voor een goede schoonmaakbeurt van je (winter)kleding.

Regen betekent niet noodzakelijk dat je meteen witte kleding moet uitsluiten. Witte kleding geeft je namelijk een elegante look. Het geeft aan dat je een durver bent, maar ook een zachtaardig kantje hebt. Je komt zo elegant, onberispelijk en zorgzaam over. Bepaalde vrouwen dragen niet graag witte kleding omdat het snel vuil kan worden, zeker als het gecombineerd wordt met make-up. Oppassen geblazen dus, maar ook in geval van een vlekje hoef je niet te paniekeren. Ariël is de expert in het schoonmaken van delicate kledij.

En als je geen fan bent van witte kleding? Bonte kleuren zijn ook goede manieren om de hele dag op te fleuren. Ook Ariël houdt bonte kleuren levendig. Dit seizoen zijn het de kleuren paars, beige, okergeel en smaragdgroen die je regenachtige middag weer helemaal zullen opklaren!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Verzorgingstips voor piekfijn winterhaar

Verzorgingstips voor piekfijn winterhaar

Verzorgingstips voor piekfijn winterhaar

Het seizoen van feestdagen, feestjes en droog, kroezig haar is weer in aantocht. Maar met een beetje extra aandacht kun je je haar glanzend, gezond en in toom houden. Én je zal er geweldig uitzien op al die feestjes en foto’s. Met deze vier tips houd je je haar de hele winter lang in topconditie:

winterquiche

winterquiche

winterquiche

winterquiche

Geschreven door Nathieke een lid van Zin in meer,17 december 2013

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Ik blijf lekker binnen

Ik blijf lekker binnen

Ik blijf lekker binnen

De nestdrang is weer op z’n hoogtepunt bij Zin in meer. De lange avonden en de frisse temperaturen stimuleren je om op te ruimen, een nieuwe indeling uit te proberen, een verfkwast of rolletje behangpapier boven te halen en links en rechts wat gezellige kaarsjes aan te steken.

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...