Zo organiseer je je linnenkast

Zo organiseer je je linnenkast

Er bestaat niets zaligers dan slapen in frisse lakens of een pas gewassen handdoek gebruiken na je bad. Maar met een rommelige linnenkast stel je al makkelijk het verversen van die lakens en handdoeken langer uit dan je zou mogen doen. Volg deze vijf simpele stappen om ervoor te zorgen dat je wasgoed kraakvers en heerlijk net blijft.
Elke linnenkast hoort gastendoekjes, badlakens en handdoeken te hebben. En zelfs de meest simpele dekbedset omvat een hoeslaken, enkele kussenslopen en een dekbedovertrek.Stap 1: Begin door de gastendoekjes en dagelijkse handdoeken op te rollen. Opgerolde handdoeken nemen minder plaats in, zien er beter uit en zijn gemakkelijker uit de kast te pakken.Stap 2: Plaats de opgerolde handdoeken netjes in de kast.Stap 3: Vouw het dekbedovertrek, de kussenslopen en lakens dubbel en dan nog een keer dubbel. Leg alle onderdelen van de set samen.

Lenor Unstoppables

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild


Stap 4: Leg je stapeltje beddengoed in een van de hoeken van het hoeslaken, vouw dit in twee rond je set, en vouw het dan nog een keer er rond.Stap 5: Stapel de complete sets opeen in je linnenkast.Na: Nu dat je linnenkast op orde is, plaats je best een fles Lenor wasverzachter in de kast zodat je er altijd aan denkt deze te gebruiken voor een heerlijk frisse was.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

hondje

hondje

gemeld

Met deze nuttige tips ziet de linnenkast er inderdaad overzichtelijker en netjes uit. Bedankt !

  • melden
glimburger

glimburger

gemeld

Raar dat jullie de wasverzachter in de kast vol linnen leggen,mijne wasverzachter staat bij mijn wasmachine wat me meer logisch lijkt...

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina