Onberispelijk schoon vanaf 20 graden


Thuis
14/05/2021
Dash Plantaardige Oorsprong* is ons eerste wasmiddel gemaakt met 70% actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong.

Deze formule garandeert een onberispelijk schone was, levendige kleuren en stralend wit, zelfs op korte wasprogramma’s en bij lage temperaturen, en levert je zo een aanzienlijke besparing op je energie op.

Onze ambitie is om op lange termijn alleen nog hernieuwbare of gerecycleerde materialen te gebruiken om al onze producten en verpakkingen te maken. Dash Plantaardige Oorsprong* is een belangrijke stap in deze overgang.

In onze Dash Plantaardige Oorsprong* formule zijn veel van de gebruikelijke petrochemische ingrediënten vervangen door hernieuwbare, plantaardige ingrediënten. We werken samen met het Wereld Natuur Fonds (WWF) en de Roundtable on Sustainable Biomaterials (RSB) om ervoor te zorgen dat al onze plantaardige ingrediënten uit duurzame bronnen komen.

De Dash Plantaardige Oorsprong* formule bevat geen kleurstoffen en heeft een lichte geur, samengesteld zonder de 26 meest voorkomende allergenen**, zodat onze klanten kunnen genieten van de aangename geur van schoon wasgoed. Wassen op lage temperatuur is erg belangrijk omdat 60% van de ecologische voetafdruk van wasbeurt gekoppeld is aan de wastemperatuur. Wassen op 30°C in plaats van op 40°C vermindert de CO2-impact van je wasbeurt met bijna 30%. De fles van Dash Plantaardige Oorsprong* is volledig recycleerbaar en is bovendien gemaakt van 50% gerecycleerd plastic.

Goed doseren is belangrijk

De foute dosering gebruiken kan zorgen voor verspilling, maar het kan ook de wasefficiëntie beïnvloeden. Met te weinig wasmiddel komt je wasgoed vuil uit de machine, terwijl het met te veel wasmiddel een slecht gespoeld resultaat geeft. Volg de instructies op de achterkant van de verpakking om te weten hoe je het wasmiddel correct doseert.

Dash Plantaardige Oorsprong* wordt gemaakt in Amiens in Frankrijk, in een fabriek die draait op 100% hernieuwbare elektriciteit en geen productieafval voortbrengt.

* 70% van de actieve ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong.
** lijst SCCNFP / 0017/98

Gevaarlijk – Respecteer de gebruiksaanwijzing - Altijd buiten bereik van kinderen houden