De ultieme frisheidsboost tijdens je work-out


Thuis
2/10/2018
De nieuwe Lenor Unstoppables boost je wasgoed en textiel met langdurige frisheid tijdens het wassen.

Ademend, isolerend, waterdicht...  sportkleding heeft heel wat eigenschappen die gewone stoffen niet hebben. Je wilt hun vorm, functie en kleur dan ook zo goed mogelijk in stand houden. Soms is de combinatie van verschillende sportmaterialen trouwens een echte uitdaging om te wassen.

Wasverzachter is vaak niet de beste optie voor sportkleding. Die kan namelijk de specifieke functie van synthetische stoffen verminderen. De perfecte oplossing is een nieuw wassupplement: Lenor Unstoppables geurboosters in de vorm van kralen.

Het geeft je kleding een intensieve frisheidsboost door de lekkere geur van Lenor te verspreiden door de dag heen. De geur komt vrij als je de kleding draagt of aanraakt en blijft wel 12 weken fris in je kledingkast. Lenor Unstoppables geurboosters bevatten geen voedende of verzachtende ingrediënten die de bijzondere eigenschappen van je sportkleding verstoren.

Hoe gebruik je Lenor Unstoppables?

Voeg een half tot 3 dopjes Lenor Unstoppables toe aan je lege wastrommel. Afhankelijk van hoe intens je de geur wilt. De Lenor Unstoppables geurboosters lossen op zodra de wasmachine start, ongeacht de temperatuur van het water. Lenor Unstoppables geurbooster dringt door tot diep in de textielvezels tijdens het wasprogramma. Zo ontstaat er een intense, langdurige frisheid die blijft tot je volgende work-out!

Zo blijft jouw sportkleding er als nieuw uitzien

  • Was je sportmateriaal met Ariel vloeibaar na elke work-out. Ariel vloeibaar verwijdert zichtbare en onzichtbare vlekken die geurtjes kunnen veroorzaken. Ariel beschermt de vezels, zeker vezelmixen met spandex.
  • Keer je sportkleding binnenstebuiten en sluit alle ritsen en klittenband. Zo gaat je outfit langer mee.
  • Was op lage temperatuur en centrifugeer op laag toerental. Zo behoudt je stof haar specifieke eigenschappen.
  • Vermijd de droogkast, maar laat je sportkleren drogen aan de lucht. Afhankelijk van het waslabel. Zo behoudt je sportkleding langer haar kwaliteiten. Direct zonlicht vermijd je best. Het kan spandexvezels beschadigen.

De sleutel tot ultieme frisheid: Lenor Unstoppables. De geurparels boosten je sportkleding tot 12 weken met intense frisheid*. Unstoppables is beschikbaar in 5 varianten.

  • Fris voor de geur van een zachte zeebries
  • Passie brengt je in extase met een fruitige bloemenmix
  • Luxueus verwent je met een combinatie tussen perzik en romige vanille.
  • Euforie omhult je met de elegante geur van appel en peer en een rijke ondertoon van vanille.
  • Lente doet je dromen van weelderige bloemenaroma's met fruitige accenten.

*Bij bewaring in de kledingkast