Dreft combineert efficiëntie, voordurende innovatie en ingredienten met respect voor de natuur


Thuis
3/03/2022
Dreft laat je vaat stralen en de planeet ademen.

Duurzamer de afwas doen om onze impact op het milieu te verminderen, is een prioriteit. Of het nu is door de vaatwasser op een lagere temperatuur te zetten, minder water te verbruiken of gewoon producten te kopen die efficiënter wassen vanaf de eerste keer, heel wat bewuste consumenten proberen hun energie- en waterverbruik en afval te verminderen met kleine maar belangrijke gebaren.

Als Belgische marktleider in vaatwasproducten engageert Dreft zich voor meer duurzaamheid.

Wist je dat? Het grootste deel van de ecologische voetafdruk van een afwasproduct is afkomstig van het gebruik ervan. De energie die wordt gebruikt om het water te verwarmen en de hoeveelheid water die wordt verbruikt*.

Dreft afwasmiddel reinigt perfect op lagere temperaturen. Je kan dus minder warm water gebruiken en veel energie besparen. En dankzij de ontvettende kracht van Dreft hoef je je gootsteen niet meer bij te vullen met vers water en afwasmiddel na het afwassen van heel vette vaat. Zo bespaar je water en is alles toch perfect schoon.

Dreft, een van de meest geconcentreerde afwasmiddelen op de markt, gaat twee keer zo lang mee als zijn concurrenten. Als je Dreft gebruikt, help je de hoeveelheid plastic afval en het aantal vrachtwagens op de weg te verminderen.

Wereldwijd wil Dreft de hoeveelheid plastic die elk jaar op de vuilnisbelt terechtkomt met 8.000 ton verminderen. De doorzichtige flessen van Dreft (400ml, 450ml, 650ml, 800ml, 900ml) zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic (uitgezonderd de dop en het etiket) en zijn recycleerbaar.

Ook de Dreft Platinum Plus capsules zijn ontworpen om het milieu te beschermen. Ze bestaan uit een sterk geconcentreerd product - de hoge ontvettingskracht van het poeder in combinatie met de bovenste drie met vloeistof gevulde capsules geeft uitstekende resultaten, zelfs in het ecoprogramma en zonder spoelen voor het in de vaatwasser plaatsen. Met deze technologie spaar je de planeet bij elke cyclus!

Wist je dat? De Dreft productfamilie is voor 100% gemaakt met hernieuwbare elektriciteit. Duurzaamheid wordt in alle productiestadia bevorderd en onze producten zijn ontworpen om op een ecologisch verantwoorde manier te worden gebruikt.

Dreft engageert zich voor een milieuvriendelijkere toekomst - en we willen jou graag meenemen.

We willen dan ook dat de producten van Dreft je leven verrijken en tegelijkertijd zorg dragen voor de wereld waarin we leven. Door duurzaam te consumeren, maar ook door verantwoorde oplossingen te ontwikkelen voor ons energieverbruik en productieprocessen.

*Volgens een LCA-studie over met de hand afgewassen vaat, volgens ISO-normen