Geurtjes en zweetvlekken uit je sportkledij verwijderen


Thuis
9/06/2020
Of je nu binnen of buiten sport, ontdek hoe je kleding fris blijft met Ariel.

Je hebt nog nooit zo veel tijd gehad om te sporten, maar hierdoor is de was ook vuiler en zijn er meer zweetgeurtjes! Blijf zeker niet bij de pakken zitten, maar ontdek onze tips die je helpen om je sportkledij en -accessoires schoon en fris houden. Zo ben je helemaal in vorm voor de zomer!

Wat kan je doen tegen zweetvlekken?

De klassieke katoenen t-shirts zijn misschien het meest comfortabel tijdens het sporten, maar helaas absorberen ze veel zweet en dit zorgt voor vlekken.

Iedereen zweet bij het sporten, daarom is het belangrijk te weten hoe je zweetgeurtjes uit kleding kan verwijderen. Ariel + Active werd speciaal ontwikkeld om hardnekkige vlekken zoals vuil, aarde, gras en bloed te behandelen, terwijl ook minder aangename geurtjes worden verwijderd. Ariel Vloeibaar+ Active met schrobdop en Ariel Allin1 Pods+ Active zijn de beste producten om vlekken te verwijderen uit je sportkleding. En voor een nog intensere geurervaring is er Lenor Unstoppables Active. Datverwijdert hardnekkige geurtjes en geeft je kleding een langdurige frisheid.

Wacht niet te lang met het wassen van je sportkleren

Laat je sportkleren niet in de sporttas zitten na een sportsessie of wedstrijd. Bacteriën ontwikkelen zich graag op vochtige plaatsen, zorg er daarom voor dat je sportkleren zo snel mogelijk kunnen drogen. Zeker als je van plan bent om de de was pas later te doen. Als het mooi weer is kan je de kleren ook buiten leggen zodat zehet sneller drogen.

Wat je wasroutine ook is: Ariel en Lenor Unstoppables staan voor je klaar.

En jij, hoe zorg jij voor je sportkleding?