Hoe gebruik je de Lenor Geurbooster Voor Je Was ?


Thuis
20/05/2021

Wat is de Lenor Geurbooster en hoe gebruik je hem?

Je waste je kleren pas een paar dagen geleden maar wanneer je je lievelingstrui uit de kast neemt, merk je dat de aangename frisse geur van vers wasgoed al verdwenen is? Bestond er maar een middeltje om die heerlijke geur van vers wasgoed gedurende weken* te behouden… Maar wacht eens?! Het bestaat en het heet Lenor Geurbooster. Ontdek het nu, hoe het werkt en waarom het te gebruiken en geniet van een wereld vol frisheid dankzij Lenor Geurbooster!

Hieronder vind je de volgende informatie:

 • Wat is Lenor Geurbooster?
 • Waarom een geurbooster gebruiken?
 • Hoe gebruik je de geurbooster?
 • Ontdek onze geurboosters en de Lenor Unstoppables collecties
 • Wat vinden onze klanten van de Lenor geurbooster?

Wat is de Lenor Geurbooster?

Je hebt er zeker al over gehoord, misschien onder een andere naam: wasparels, geurparels of geparfumeerde parels. Hoe je ze ook noemt, de Lenor Geurbooster bezorgt je wasgoed een aangename frisse geur na elke wasbeurt en een milde frisheid die tot 12 weken houdt in de kast. Hoe is dit mogelijk, vraag je je af? Heel eenvoudig: de geurbooster wordt verspreid tijdens de wasbeurt zodat het parfum diep in je kleren kan indringen om ze zo een langdurige frisheid te bezorgen.
Je kan de geurbooster zonder risico gebruiken met alle soorten stoffen, alle kleuren en elk type water; het is de ideale bondgenoot van je favoriete wasmiddel en wasverzachter.

Waarom een geurbooster gebruiken? 

De Lenor Geurbooster toevoegen aan je gebruikelijke wasmiddel en wasverzachter is een goed idee en wel om verschillende redenen.

 • De Geurbooster laat een heerlijk frisse bries door je wasgoed waaien.
 • Wanneer je je kledij draagt, wordt de frisheid langzaam vrijgegeven zodat je er lang van kunt genieten*.
 • De frisse geur blijft in je kledij, tot wel 12 weken in de kledingkast
 • Pas de geurintensiteit aan door zelf te kiezen welke hoeveelheid geurbooster je gebruikt.
 • Kan gebruikt worden met alle soorten stoffen, alle kleuren en alle wasprogramma’s, zelfs met koud water.

Een waar genot voor de neus!

Hoe gebruik je de Lenor geurbooster?

De Lenor Geurbooster is heel eenvoudig in het gebruik! Volg deze 7 eenvoudige stappen voor een vlekkeloze was met een onweerstaanbare frisse geur:

 1. Raadpleeg het etiket. Raadpleeg het etiket in je kleren om te weten hoe je elk stuk moet onderhouden en verzorgen.
 2. Sorteer de was. Zorg ervoor, om het beste resultaat te bekomen, dat je het wasgoed sorteert volgens kleur, type stof en mate van bevuiling en was ze afzonderlijk.
 3. Gebruik de juiste hoeveelheid wasmiddel. Bepaal de gepaste hoeveelheid wasmiddel en giet die in het daartoe voorziene vakje van je wasmachine. Of nog beter, plaats simpelweg een capsule Ariel All-in-1 in de lege wastrommel.
 4. Voeg de Lenor Geurbooster toe. Doe de Lenor parels in de doseereenheid, giet ze in de trommel van je machine en geniet zo van de heerlijke frisheid en langdurig lekkere geur van je was. Pas de geurintensiteit aan door zelf te kiezen welke hoeveelheid Geurbooster je wilt gebruiken.
 5. Voeg de wasverzachter toe. Creëer een cocon van zachtheid voor je was en bescherm hem tegen verkleuren, vervormen en pluizen met de Lenor liquide wasverzachter die je gewoon in het daartoe voorziene vakje van je wasmachine kunt gieten.
 6. Doe de was in de machine. Doe de was in de trommel van de wasmachine en gebruik je open handpalm om je ervan te vergewissen dat er genoeg plaats overblijft tussen de wand van de trommel en de was.
 7. Kies het juiste programma en de juiste temperatuur. Kijk op het etiket in de kleding om te bepalen welk wasprogramma je het beste gebruikt.

Ontdek onze geurboosters en de Lenor Unstoppables collecties 

De Lenor Geurboosters van de Unstoppables collectie zijn verkrijgbaar in een brede waaier van parfums: van jasmijn en vanille gourmande van Dromen of het citrusaroma van Fris tot de geur van de Lente die toetsen van viooltjes en meiklokjes combineert met rozengeur en oranjebloesem. Ben jij het actieve type? Dan raden we je de Lenor Unstoppables Active Geurbooster aan. Dankzij zijn technologie met anti-geur bescherming die wordt geactiveerd bij het bewegen, helpt het onfrisse geurtjes, die kunnen ontstaan bij inspanningen, te neutraliseren, tegen te houden en te verbergen.
Ontdek het volledige gamma Lenor Geurboosters hier.

*tot 12 weken in de kledingkast