Met Ariel Pods+ kan jij elke wasuitdaging aan!

Met Ariel Pods+ kan jij elke wasuitdaging aan!

0
Voor elke wasuitdaging is er een Ariel Allin1 Pods+ oplossing. Ontdek welk product bij je past.

Geen zweetvlekken en zweetgeur meer

Ariel Allin1 Pods + Active is speciaal ontworpen om je zorg te helpen dragen voor je sportkleding, en combineert de uitzonderlijke reinigingskracht van Ariel met een vleugje Febreze-frisheid. Met Ariel Allin1 Pods + Active verstop je vieze geurtjes niet, maar verwijder je ze volledig. Het resultaat: een langdurige frisheid.

  • Helpt hardnekkige geuren bij de bron te verwijderen. De schitterende reinigingskracht van Ariel verwijdert moeilijke vlekken en hardnekkige geurtjes.
  • Technologie tegen vieze geuren. De technologie tegen nare luchtjes komt vrij tijdens het bewegen en neutraliseert zo geurtjes.
  • Een langdurige frisse geur. Deze technologie heeft ook een extra geur die zorgt voor blijvende frisheid.

Dagelijkse frisheid die blijft duren

Met Ariel Allin1 Pods+ Lenor Unstoppables combineren we het beste van de Ariel-technologie voor een onberispelijk wasresultaat met je favoriete Lenor Unstoppables-geur. Verwijder hardnekkige vlekken, zelfs bij 20°C, en geniet dankzij de Lenor Unstoppables-technologie van een frisheid die blijft!

  • Langdurige frisheid met Lenor Unstoppables. De uitzonderlijke waskracht van Ariel, samen met een geurervaring die blijft duren dankzij Lenor Unstoppables.
  • Bewegen activeert het Unstoppables-parfum. Dankzij hun speciale technologie barsten de geurparels open en geven ze hun parfum vrij wanneer je beweegt.
  • Verfijnde en unieke geur. Een speelse geur, speciaal ontworpen om een heerlijke warmte te bieden die al je zintuigen prikkelt.

Zorg voor je favoriete kleding

Ariel Allin1 Pods+ Complete Fiber Protection draagt zorg voor je favoriete kleding. Het wasmiddel reinigt en beschermt je kleding met de meest kwetsbare vezels, omdat het pluisvorming en vervorming van de stof vertraagt. Bij elke wasbeurt beschermt Ariel Allin1 Pods+ Complete Fiber Protection de zachtheid van de vezels en de kleurglans.

  • Beschermt tegen pluisvorming. De Complete Fiber Protection-technologie voorkomt dat vezels tegen elkaar schuren en beschermt zo tegen pluisvorming.
  • Houdt de kleuren levendig. Vecht tegen kleurvervaging met technologie die de kleur van je kleding behoudt.
  • Behoudt de vorm. De specifieke formule bevat een technologie om vezels te smeren om zo hun vorm te behouden.

En wat is jouw favoriete Ariel Allin1 Pods+ wasmiddel?

0
2d109614-10b8-3534-9236-8697ed8257248748560282388396814
Bon
€ 2.50
Ariel Allin1 Pods Wasmiddel

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies