Nina Derwael en Dash: geef elke dag het beste van jezelf!


Thuis
13/05/2024

Nina Derwael en Dash: geef elke dag het beste van jezelf!

Nina Derwael, bekroond als Europees kampioen, wereldkampioen en Olympisch kampioen op de ongelijke brug, is de ambassadrice van Dash voor de Olympische en Paralympische Spelen van 2024.

Net zoals het Belgische volk, straalt de jonge atlete authenticiteit en toegankelijkheid uit, terwijl ze met vastberadenheid en passie buitengewone prestaties neer!

Dankzij het ongelooflijke reinigingsvermogen van Dash wasmiddelen kan de jonge atlete zich blijven concentreren op haar olympische doelen en een inspiratiebron zijn voor alle Belgen.

Ster van de "Shine with Dash" campagne

Met trots presenteert Dash hun nieuwste tv-spot, waarin Nina Derwael schittert als hun boegbeeld.

In een scène geïnspireerd op Dirty Dancing, zien we de kampioene een prachtige lift uitvoeren, als een knipoog naar haar deelname aan het programma "Dancing with the Stars". Dit biedt een uitgelezen kans om de effectiviteit van Dash Platinum Pods te demonstreren tegen gele vlekken, waarmee kleding zelfs in koud water witter dan wit blijft!

Bovendien straalt Nina Derwael met haar olympische uitstraling op de nieuwe verpakkingen van Dash-wasmiddel, waardoor ze letterlijk schittert in de schappen.

Een inspirerend boegbeeld voor innovatief wasmiddel

Ons grondig onderzoek heeft geleid tot de huidige formule met uniek enzym voor een superieure was, zelfs bij koud water en korte programma's.

De Dash-technologie stelt je in staat om tijd te besparen door te wassen in kort en koud, en dit altijd met een vlekkeloos resultaat! Bovendien kan je door koud te wassen jouw ecologische voetafdruk verkleinen en tot 60% besparen op jouw energiefactuur.1, 2

"Ik vertrouw op merken die me ondersteunen in mijn dagelijkse routine met hoogwaardige producten, waardoor mijn leven gemakkelijker wordt. Merken die streven naar een positieve impact."

- Nina Derwael

Beter wassen, meer besparen!

Voor een nog beter resultaat, probeer eens de Dash 4-in-1 PODS® Ultra-Vlekverwijderaar. Deze concentreert nog meer reinigingskracht in de POD. Zodra deze in contact komt met water, geeft onze PODS® zijn krachtige formule vrij, speciaal ontwikkeld om hardnekkige vlekken te verwijderen. Zo wordt je kleding schoon met precies de juiste hoeveelheid wasmiddel.


Voetnoten:
1 Gemiddeld energieverbruik van een wasmachine voor een cyclus van 45 minuten op 30°C versus een cyclus van 90 minuten op 60°C.
2 Gebaseerd op een gemiddelde van 4,5 wasbeurten per week. UK H&P 2016