de-positieve-invloed-van-kleefpastas-op-de-gezondheid-van-mond-en-tanden

De positieve invloed van kleefpasta’s op de gezondheid van mond en tanden

Al onze kleefpasta's zorgen voor een superstevige fixatie die de hele dag standhoudt. Zo kun je sneller en natuurlijker kauwen en vol vertrouwen sociale evenementen bijwonen zonder dat je aan je kunstgebit hoeft te denken. Maar onze kleefpasta's bieden nog meer voordelen ...


Een kunstgebit heeft invloed op de gezondheid van mond en tanden. Als je een kunstgebit draagt zal het speeksel bepaalde zones in je mond niet meer kunnen bereiken, waardoor je vatbaarder bent voor de meest voorkomende problemen inzake mond- en tandgezondheid. De kleefpasta Fixodent Pro helpt je mond te beschermen tegen voedselresten, een slechte adem en pijnlijke irritatie als gevolg van microbewegingen.

Heeft een kunstgebit invloed op de gezondheid van mond en tanden? Kunnen kleefpasta's hulp bieden?

  • Zonder kleefpasta - Vastzittende voedselresten

Als je een kunstgebit draagt, kunnen er voedselresten vast komen te zitten op bepaalde plaatsen in je mond waar het speeksel niet bij kan. Dit kan niet enkel pijn veroorzaken, maar deze resten kunnen bovendien ontbinden, wat een slechte adem in de hand werkt. Daarom zal je misschien de neiging hebben om bepaalde voedingsmiddelen te vermijden en om je kunstgebit meermaals per dag te spoelen. De kleefpasta Fixodent Pro kan al deze ongemakken helpen voorkomen.

  • Met de kleefpasta Fixodent Pro - Anti-infiltratiebarrière 

In tegenstelling tot andere kleefpasta's beschikt de tube van Fixodent Pro Duo Protection over een superfijne punt waarmee je de pasta homogeen en in een doorlopende lijn kunt aanbrengen. Zo ontstaat een zeer efficiënte ononderbroken barrière die voorkomt dat voedselresten op deze moeilijk te bereiken plaatsen terechtkomen.

  • Zonder kleefpasta - Slechte adem

Een kunstgebit belet soms dat speeksel zijn natuurlijke antibacteriële werking kan vervullen. Daardoor vermenigvuldigen bacteriën zich sneller, wat een slechte adem in de hand werkt.

  • Met de kleefpasta Fixodent Pro - Antibacteriële werking 

De pasta Fixodent Pro Duo Protection vermindert het aantal bacteriën die verantwoordelijk zijn voor een slechte adem, zonder het natuurlijke evenwicht van de mond te verstoren. Dit werd klinisch bewezen. Je mond zal langer frisser en proper zijn. Zo kun je rustig genieten van het gezelschap van je vrienden en familie, zonder dat je je hoeft te schamen.

Fixodent Pro Zorg & Verfrissing
Fixodent Pro Zorg & Verfrissing

Presteert beter zoals een natuurlijk gebit

Ontdek nu!
  • Zonder kleefpasta - Microbewegingen 

Als je een kunstgebit draagt, kan het speeksel bepaalde zones in je mond niet meer bereiken om ze vochtig te houden. Tijdens het praten kunnen nauwelijks waarneembare microbewegingen ertoe leiden dat je kunstgebit tegen je droge tandvlees wrijft, waardoor irritatie en gevoelige plekken ontstaan.

  • Met de kleefpasta Fixodent Pro - Comfort 

De kleefpasta Fixodent Pro vormt een beschermkussen tussen je gevoelig tandvlees en het harde oppervlak van je kunstgebit. Irritatie en gevoelige plekken behoren voortaan tot het verleden!

 

HOE BESCHERMT SPEEKSEL EEN MOND MET NATUURLIJKE TANDEN?
Speeksel vormt een belangrijk onderdeel van een gezond lichaam. Door zijn natuurlijk beschermende werking zorgt speeksel ervoor dat je mond proper en voldoende vochtig blijft. Deze video's illustreren de natuurlijke werking van speeksel in een mond met natuurlijke tanden.

 

VERWANTE PRODUCTEN:

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina