De positieve invloed van kleefpasta’s op de gezondheid van mond en tanden

de-positieve-invloed-van-kleefpastas-op-de-gezondheid-van-mond-en-tanden

Al onze kleefpasta's zorgen voor een superstevige fixatie die de hele dag standhoudt. Zo kun je sneller en natuurlijker kauwen en vol vertrouwen sociale evenementen bijwonen zonder dat je aan je kunstgebit hoeft te denken. Maar onze kleefpasta's bieden nog meer voordelen ...


Een kunstgebit heeft invloed op de gezondheid van mond en tanden. Als je een kunstgebit draagt zal het speeksel bepaalde zones in je mond niet meer kunnen bereiken, waardoor je vatbaarder bent voor de meest voorkomende problemen inzake mond- en tandgezondheid. De kleefpasta Fixodent Pro helpt je mond te beschermen tegen voedselresten, een slechte adem en pijnlijke irritatie als gevolg van microbewegingen.

Heeft een kunstgebit invloed op de gezondheid van mond en tanden? Kunnen kleefpasta's hulp bieden?

  • Zonder kleefpasta - Vastzittende voedselresten

Als je een kunstgebit draagt, kunnen er voedselresten vast komen te zitten op bepaalde plaatsen in je mond waar het speeksel niet bij kan. Dit kan niet enkel pijn veroorzaken, maar deze resten kunnen bovendien ontbinden, wat een slechte adem in de hand werkt. Daarom zal je misschien de neiging hebben om bepaalde voedingsmiddelen te vermijden en om je kunstgebit meermaals per dag te spoelen. De kleefpasta Fixodent Pro kan al deze ongemakken helpen voorkomen.

  • Met de kleefpasta Fixodent Pro - Anti-infiltratiebarrière 

In tegenstelling tot andere kleefpasta's beschikt de tube van Fixodent Pro Duo Protection over een superfijne punt waarmee je de pasta homogeen en in een doorlopende lijn kunt aanbrengen. Zo ontstaat een zeer efficiënte ononderbroken barrière die voorkomt dat voedselresten op deze moeilijk te bereiken plaatsen terechtkomen.

  • Zonder kleefpasta - Slechte adem

Een kunstgebit belet soms dat speeksel zijn natuurlijke antibacteriële werking kan vervullen. Daardoor vermenigvuldigen bacteriën zich sneller, wat een slechte adem in de hand werkt.

  • Met de kleefpasta Fixodent Pro - Antibacteriële werking 

De pasta Fixodent Pro Duo Protection vermindert het aantal bacteriën die verantwoordelijk zijn voor een slechte adem, zonder het natuurlijke evenwicht van de mond te verstoren. Dit werd klinisch bewezen. Je mond zal langer frisser en proper zijn. Zo kun je rustig genieten van het gezelschap van je vrienden en familie, zonder dat je je hoeft te schamen.

  • Zonder kleefpasta - Microbewegingen 

Als je een kunstgebit draagt, kan het speeksel bepaalde zones in je mond niet meer bereiken om ze vochtig te houden. Tijdens het praten kunnen nauwelijks waarneembare microbewegingen ertoe leiden dat je kunstgebit tegen je droge tandvlees wrijft, waardoor irritatie en gevoelige plekken ontstaan.

  • Met de kleefpasta Fixodent Pro - Comfort 

De kleefpasta Fixodent Pro vormt een beschermkussen tussen je gevoelig tandvlees en het harde oppervlak van je kunstgebit. Irritatie en gevoelige plekken behoren voortaan tot het verleden!

 

HOE BESCHERMT SPEEKSEL EEN MOND MET NATUURLIJKE TANDEN?
Speeksel vormt een belangrijk onderdeel van een gezond lichaam. Door zijn natuurlijk beschermende werking zorgt speeksel ervoor dat je mond proper en voldoende vochtig blijft. Deze video's illustreren de natuurlijke werking van speeksel in een mond met natuurlijke tanden.

 

VERWANTE PRODUCTEN:

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Hoe breng je een kunstgebit aan?

Hoe breng je een kunstgebit aan?

hoe-breng-je-een-kunstgebit-aan

Een kunstgebit aanbrengen is makkelijk als je weet hoe het moet. Bekijk de video en ontdek hoe je in 3 stappen je kunstgebit makkelijk en comfortabel aanbrengt. Onze tips zijn voor gedeeltelijke of volledige tandprothesen. Dankzij een kleefpasta zie je nauwelijks het verschil tussen je prothese en je natuurlijke tanden.